EXCLUSIV Andrei Aradits: «Aşteptam să sune telefonul ca să primesc de lucru»

image
Andrei Aradits

De cele mai multe ori, actorii de la noi sunt nevoiţi să accepte oferte în producţii de televiziune pentru a putea avea un venit sigur şi a trăi decent. E şi cazul celui mai vechi jurat de la „Te cunosc de undeva!", Andrei Aradits, care ne-a povestit că au fost momente când i-a fost foarte greu şi nu avea nici un ban.

Are 40 de ani, o familie frumoasă şi a devenit celebru după ce a jucat în telenovele şi reclame. Totuşi, până să fie cooptat în emisiunea „Te cunosc de undeva!" de la Antena 1, abia trăia de pe-o zi pe alta. Actorul Andrei Aradits a început colaborarea cu show-ul tv acum doi ani şi jumătate, dar a rămas pe poziţii chiar şi acum, în cel de-al cincilea sezon, când foştii lui colegi au fost înlăturaţi. Aradits îi mulţumeşte lui Dumnezeu, mai ales că, dacă era şi el înlocuit, ar fi putut ajunge din nou la traiul greu pe care-l avea înainte.

„Erau zile când aşteptam să sune telefonul sperând că o să primesc ceva de lucru. Nu conta ce. Eram dispus să fac orice", a povestit actorul pentru Click! cum erau vremurile când nu era angajat la Antena 1.

Actorul munceşte pentru a le asigura un trai decent soţiei, Andreea, şi fiului lor,Eric (8 ani)

simeon stalpnicul png

Pentru rolul pe care îl are în emisiune, acela de a-i învaţa pe concurenţi cum să intre în pielea personajelor în care se transformă în faţa telespectatorilor, actorul este plătit, conform surselor Click!, cu 500 de euro pe emisiune. Având în vedere că nu are alte venituri constante, aceşti bani îi sunt necesari pentru a-i asigura soţiei, Andreea, şi fiului, Eric Andrei (8 ani), un trai decent. A fost colaborator la mai multe teatre, dar acum este liber de contract.

În schimb, ca orice actor care se respectă, Andrei mai câştigă din reclame tv. Cea care l-a consacrat e pentru biscuiţii Oreo, dar a jucat şi într-un spot pentru reţeaua de telefonie mobilă Cosmote. În televiziune, însă, s-a lansat în 2002, când a jucat în primul serial românesc produs de Prima TV, „În familie".

Apoi, în 2005, a apărut în telenovela „Lacrimi de iubire" şi, un an nai târziu, în „Iubire ca în filme". În 2009 s-a întors la Prima TV, în serialul „Efect 30", apoi a fost angajat de Antena 1, unde a avut un rol de băiat rău, în telenovela „Narcisa sălbatică". Pentru această producţie, Aradits, a fost protagonistul unor scene fierbinţi de sex cu o vedetă, Tania Budi, şi o actriţă, Antonia Ionescu Micu.

Merge zi de zi cu «Ticolete»

Anul trecut, în noiembrie, actorul a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce ajungea la un centru comercial din Băneasa cu maşina personală, un Tico. Întrebat de ce nu are o maşină mai performantă sau mai spaţioasă, actorul a spus că s-a ataşat foarte mult de „Ticolete", aşa cum şi-a poreclit „bolidul".

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Actorul-jurat are permis de 12 ani şi jumătate şi de opt ani conduce acest autovehicul. „L-am cumpărat cu banii jos câştigaţi în două zile, la două filmări. Mi-am luat un Tico pentru că la acea vreme nu am avut altă variantă, dar acum nu l-aş da pentru o altă maşină. O să renunţ la el când nu o să mai meargă deloc. Îl iubesc foarte mult", ne-a mărturisit Aradits. La drumuri lungi, însă, Andrei Aradits trage Tico-ul pe dreapta şi pleacă în călătorii cu un Volkswagen Polo, maşina soţiei, Andreea, şi ea actriţă.

«Veteran» în emisiunea «Te cunosc de undeva!»

La 16 martie 2012, debuta la Antena 1 primul sezon din show-ul „Te cunosc de undeva!", prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi. La prima ediţie, juriul era format din Andreea Bălan (critic de dans), Ozana Barabancea (profa' de canto), Aurelian Temişan (responsabilul cu impresia artistică) şi Andrei Aradits (profu' de actorie).

simeon stalpnicul png

Anul acesta, însă, la debutul celui de-al cincilea sezon, juriul a fost schimbat şi Andrei a fost singurul membru care a rămas din vechea formula. Membrii noi au fost numiţi Monica Anghel, Delia Matache şi Pepe. Totuşi, din 29 martie s-a mai produs o schimbare în juri, iar în locul Deliei a fost angajat Horia Brenciu, cel care a plecat de la „Vocea României" (PRO TV).

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
familie raceala gripa shutter jpg
deputat pnl nicolae giugea foto fb nicolae giugea
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg