EXCLUSIV! Antonia, reclamă la ruj pentru 60.000 de euro

simeon stalpnicul png

Antoniei îi merge excelent pe plan profesional. Artista a cântat vara aceasta în aproape toate oraşele importante din ţară, în cadrul unui turneu de promovare a unei linii de produse cosmetice, a firmei cu care a semnat un contract fabulos.

Contract gras pentru Antonia (24 de ani). Frumoasa artistă a semnat hârtii preţioase cu o firmă de produse cosmetice. Potrivit surselor Click!, 60.000 de euro ar lua cântăreaţa de la Avon, pentru un an de zile, timp în care va trebui să facă reclamă unui ruj.

De asemenea, Antonia a cântat pe parcursul verii şi în turneul de promovare al noilor produse cosmetice lansate pe piaţă în aproape toate oraşele importante din ţară. Acesta a fost şi unul dintre puţinele job-uri pe care artista le-a avut în acest an fără presupusul ei iubit ei, Alex Velea, cu care publicul s-a obişnuit să o vadă la concerte. De altfel, după ce presa a început să scrie foarte mult de relaţia lor, cei doi artişti şi-au mărit tarifele, iar solicitările pentru concertele lor au crescut.

Cântăreţei îi merge bine pe plan profesional, singurul lucru pe care îl mai aşteaptă Antonia ar fi, se pare, ca Alex să divorţeze de soţia lui, Ana. Până atunci, se bucură singură de banii încasaţi în turnee.

Antonia şi Alex Velea dau din ce în ce mai mult de gândit în ceea ce priveşte relaţia lor. Vara aceasta, la un eveniment la Sibiu, cei doi s-au sărutat şi s-au îmbrăţişat de faţă cu toată lumea, semn că s-au săturat să se ferească. Artistul a început să poarte tricouri pe care tronează Antonia, ca să fie, probabil peste tot cu ea, iar weekendul trecut, pe scena unei gale de la Braşov, dansatorii lui Alex Velea au purtat măşti cu chipul frumoasei cântăreţe.

Şi ele au făcut reclamă pentru cosmetice

Andreea Marin a fost printre primele vedete care au apărut în reclamele la produse cosmetice. Mai târziu a cooptat-o într-o reclamă la o vopsea şi pe sora ei, Cristina. Deşi suma nu a fost făcută publică, s-a spus că Andreea Marin ar fi luat 35.000 euro, cel mai mare onorariu încasat de o vedetă din România la acel moment.

Tot din aceeaşi perioadă datează şi spoturile la şampoane în care protagonistă a fost Andreea Raicu.

A urmat Andra, noua vedetă aleasă de aceeaşi firmă. Cătălina Grama, alias Jojo, ne-a zâmbit în reclamele la antiperspirante. Pentru ele, actriţa a făcut şedinţe foto la Budapesta şi la Bangkok.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Oana Cuzino a pus şi ea mâna pe un contract avantajos la o gamă de produse cosmetice, pentru care ar fi încasat 10.000 de euro.

Nicoleta Luciu are un contract de publicitate cu un magazin care se ocupă şi de comercializarea produselor cosmetice pe bază de Aloe Vera.

simeon stalpnicul png

Şi, pentru că le îndeamnă pe admiratoarele sale să cumpere rujuri sau fond de ten, fosta Miss România a primit 5.000 de euro. Loredana a semnat şi ea recent un contract cu o linie de cosmetice şi a lansat primul parfum din cariera ei.

Antonia, te-a supărat Velea? Imaginea care o dă de gol

VIDEO Alex Velea, ironic în privinţa relaţiei cu Antonia! Ce gest a făcut la RMA

Antonia s-a îngrăşat 8 kilograme. Cât cheltuie pentru a-şi recăpăta silueta

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
cub gabriel apostol png
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
harry si meghan jpg
Wednesday Addams dance jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg