EXCLUSIV! Așa îl şantajează Moculeasca pe fostul iubit:«Dă-mi maşina şi uit că m-ai bătut!»

Ultima actualizare:

Lovitură de teatru în scandalul dintre Mariana Moculescu şi Cristi Marin, fostul său iubit, din ultimii doi ani! Reporterii Click! au intrat în posesia unor înregistrări audio în care Moculeasca îl şantajează pe Cristi şi îl ameninţă că îi va lua toată averea.

„Vrei să-ţi iau maşina, să te iau cu totul şi pe tine? Ai plângere penală la poliţie la care nu renunţ. Şi voi ajunge în instanţă şi voi cere bani. O să-ţi iau tot, de mine nu scapi aşa uşor. Şi cartea maşinii şi tot ţi-am luat".

Moculeasca a depus o plângere la Poliţie pentru lovire şi pentru hărţuire, împotriva lui Cristi iar bărbatul a primit neînceperea urmării penale în acest caz, însă, se teme ca nu cumva Mariana să facă o nouă plângere.

foto: HappyHour.ro

„Fapta nu există şi anchetatorii au demonstrat acest lucru. Totuşi, Mariana are la dispoziţie 20 de zile pentru a face apel sau o nouă plângere. M-am săturat de tot acest circ, sper să înceteze odată. Nu credeam că Moculeasca este o astfel de persoană. Vrea să facă bani din piatră seacă, mă şantajează că îmi ia tot, vrea să mă escrocheze. Eu am iubit-o sincer şi ea aşa mă răsplăteşte, îşi bate joc de mine. Mi-a luat cartea maşinii şi nu mi-a dat-o înapoi nici acum. Bine, este posibil să fi distrus actul, să nu îl mai aibă", a declarat Cristi Marin în exclusivitate pentru Click!

Bărbatul este decis să nu lase lucrurile aşa şi va acţiona pe căi legale împotriva Marianei Moculescu. „O dau în judecată pentru şantaj şi îi cer şi daune morale", ne-a mai spus el.

Aşa îl şantajează Mariana

 Mariana: Vrei să-ţi iau şi maşina să te iau cu totul şi pe tine? Cristi: Ia-mă şi cu casa dacă poţi. M: Casa nu ţi-o iau dar maşina da.  C: Ai tu puterea să-mi iei maşina? M: Cum să nu, ai plângere penală la Poliţie la care nu renunţ. Şi voi ajunge în instanţă şi voi cere bani.

Citeşte şi:Mariana Moculescu are un nou iubit: «E cu mult mai tânăr decât mine» FOTO

Mariana Moculescu îl vrea pe Cristi la puşcărie: «M-a ameninţat cu moartea»

Mariana Moculescu şi-a luat la pumni fostul iubit în club! - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net