EXCLUSIV! Băieţii de la Akcent au început războiul la tribunal!

19 septembrie 2013
simeon stalpnicul png

Au avut succes timp de 14 ani, dar acum sunt la cu┼úite. Sorin Brontei, Adrian S├«n─â ┼či Mihai Gruia nu mai sunt colegi. Cei trei au f─âcut parte din Akcent p├ón─â de cur├ónd, c├ónd fondatorul trupei, Adi, a decis c─â vrea s─â c├ónte singur.

Adrian S├«n─â a anun┼úat la 4 septembrie c─â trupa Akcent se reinventez─â. Adic─â el va c├ónta solo, cu instrumenti┼čti, dar f─âr─â Mihai ┼či Sorin, fo┼čtii lui colegi. S-ar p─ârea c─â m─ârul discordiei ar fi banii, pe care Adi nu mai vrea s─â-i ├«mpart─â ├«n mod egal cu ceilal┼úi colegi, dar ┼či alte certuri. Mai mult, Adrian a declarat c─â Mihai Gruia l-a tr─âdat ┼či c─â nu mai vrea s─â se ├«mpace cu colegii lui. Cei trei au ajuns ├«n instan┼ú─â, mai ales c─â aveau un contract de respectat cu casa de discuri Roton.

ÔÇ×Contractul nu era p├ón─â ├«n decembrie 2013, ci p├ón─â ├«n decembrie 2014. Adrian nu a mai avut r─âbdare ┼či nu a mai vrut s─â colaboreze cu noi. Acum ne judec─âm cu el, st─âm prin tribunale ├«n loc s─â mergem ├«n concerte", a declarat, pentru Click!, Sorin Brontei, unul dintre cei doi fo┼čti membri ai trupei. ÔÇ×Nu avem foarte multe de spus pentru c─â exist─â un proces pe rol ┼či nu avem voie s─â d─âm am─ânunte", a precizat, la r├óndul lui, Mihai Gruia.

Se pare c─â Adi i-a dat afar─â din trup─â pe Sorin ┼či pe Mihai ┼či pentru c─â cei doi au o afacere ├«mpreun─â. ├Än paralel cu trupa Akcent, Sorin ┼či Mihai ┼či-au deschis casa de produc┼úie ÔÇ×Mango Records", ├«mpreun─â cu C─ât─âlin M─âru┼ú─â, ┼či au ├«nceput s─â racoleze arti┼čti noi. Cei doi au investit peste 10.000 de euro ├«n acest proiect.

Grupul s-a lansat în formulă de duet

Trupa Akcent s-a ├«nfiin┼úat ├«n 1998, ca un duet format din Adrian Claudiu S├«n─â ┼či Ramona Barta. ├Än 2001, duo-ul s-a transformat ├«ntr-o trup─â de b─âie┼úi, format─â din Marius Nedelcu, Mihai Gruia, Sorin Brontei ┼či Adi S├«n─â. ├Än 2008, Marius a p─âr─âsit grupul ┼či a optat pentru o carier─â solo.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg
Giovani Becali jpeg
1 pneumonie jpg jpeg
sorin oprescu
rau teleorman jpg