EXCLUSIV! Bianca Drăguşanu, terorizată de Adrian Cristea! Mesaj pentru el: «Te gândeşti la mine când o f... pe ea» - FOTO

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea,  despărţiţi, dar împreună
Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea, despărţiţi, dar împreună

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea s-au iubit timp de trei ani, însă roşcata a pus capăt relaţiei de amor din cauza infidelităţii fotbalistului. " Prinţul" o caută disperat pe fosta asistentă a lui Capatos, însă vedeta nu vrea să mai audă de el şi îi respinge toate apelurile telefonice.

Surprins în compania mai multor domnişoare, printre care Roxana Papas şi Tania Budi, Adrian Cristea s-a trezit părăsit de Bianca Drăguşanu, care nu a suportat gândul că a înşelat-o. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, roşcata e profund rănită de ceea ce i-a făcut fotbalistul şi spune că şi-a ratat şansa de a fi cu ea.

Avalanşă de SMS-uri

Bianca se plânge prietenelor sale că Adrian Cristea, fostul iubit, o terorizează cu mesajele şi o sună pentru a o invita la masă cu gândul că se vor împăca.

Aceleaşi surse ne-au mărturisit că Bianca încă îl mai iubeşte pe Cristea, însă, cu toate astea, e pregătită să se implice într-o nouă relaţie şi speră să întâlnească un bărbat în care să poată avea încredere.

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăguşanu şi-a croit un tricou pe care era inscripţionat în engleză mesajul: "Te gândeşti la mine când o f... pe ea".

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net