EXCLUSIV! Brigitte Sfăt i-a căzut la aşternut lui Năstase după o lună


    Ilie şi Brigitte s-au răsfăţat recent într-o vacanţă romantică la Paris, Oraşul Îndrăgostiţilor
Ilie şi Brigitte s-au răsfăţat recent într-o vacanţă romantică la Paris, Oraşul Îndrăgostiţilor

Ilie Năstase s-a lăudat cu faptul că i-au trecut prin pat 2.500 de femei, dar iată că iubita sa actuală, Brigitte Sfăt, l-a cam ţinut pe jar. Fostul jucător de tenis a curtat-o intens câteva săptămâni, ea acceptându-i invitaţia în oraş abia după zeci de telefoane.

Citeşte şi:

Amalia: Nu o să-i dau sfaturi lui Ilie cu cine să umble sau nu

Brigitte Sfăt: «Îl vreau pe Ilie repede, gol sau îmbrăcat»

Iubita lui Năstase, «tunată» de 8.000 €

Maturitatea şi inteligenţa lui Năstase au captivat-o imediat, iar de două luni formează un cuplu fericit: „Am vorbit o lună la telefon până ne-am întâlnit. A apărut în viaţa mea într-un moment în care nu credeam că mă voi mai îndrăgosti. Ilie mă înţelege şi mă susţine. Eu eram traumatizată din relaţia anterioară, că fostul meu soţ nu mă lăsa să mă implic în afaceri. Ilie este un bărbat care ştie să-şi folosească mintea", a declarat Brigitte, pentru Click!

Deşi sunt îndrăgostiţi lulea şi s-au distrat împreună în multe vacanţe romantice, în Austria, Franţa şi Italia, Brigitte şi Ilie nu se grăbesc să se mute împreună.

Mai mult, preferă să-şi trăiască iubirea precum doi adolescenţi: „Nu mi-am făcut planuri de viitor cu Ilie. Prefer să trăiesc clipa şi să mă bucur de fiecare moment. Nu m-am gândit să mă mut în Bucureşti, nu i-am cunoscut copiii, e prematur", ne-a mai povestit Brigitte.

Vezi şi:

«Brigitte şi Ilie se iubesc ca doi adolescenţi!»

Viorica din Clejani i-a făcut baladă lui Ilie Năstase

Ce bine s-a distrat Năstase la Paris cu «deţinuta Playboy»

EXCLUSIV Cum se distrează Ilie Năstase şi noua lui iubită Brigitte Sfăt, la Paris

Deşi mulţi o acuză că s-a îndrăgostit de conturile din bancă ale lui Ilie Năstase, Brigitte susţine că e o femeie de afaceri de succes, capabilă să-şi întreţină singură familia: „Nu umblu după banii lui. Eu câştig destul încât să mă întreţin", ne-a spus ea.

Ea a băgat 100.000 € în renovarea salonului

Brigitte şi sora ei Cristina sunt proprietarele celui mai cunoscut salon de înfrumuseţare din Timişoara şi, cum afacerea este una înfloritoare, ele au decis să o extindă. Cel de-al doilea salon B-Fashion va fi inaugurat săptămâna acesta, iar investiţiile se apropie de suma de 100.000 de euro.

Mobilierul a fost achiziţionat din străinătate, scaunele au costat 40.000 de euro, iar patul de cosmetică 11.000 de euro. „Preţurile nu sunt nici mari, nici mici. Avem toate serviciile - machiaj, coafură, cosmetică, SPA - şi lucrăm numai cu profesionişti. Fără falsă modestie, dar este cel mai bun salon de înfrumuseţare din Timişoara", ne-a spus Brigitte.

Liviu Vârciu e cel mai rapid la agăţat!

Liviu Vârciu a bătut recordul la numărul de cuceriri şi, acum, că este proaspăt divorţat, femeile îi dau târcoale neîncetat.

Brigitte îşi va inaugura  în Timişoara un nou  salon de înfrumuseţare
Brigitte îşi va inaugura în Timişoara un nou salon de înfrumuseţare

În urmă cu două săptămâni, el s-a „chinuit" doar zece minute să agaţe o fată, pe care a convins-o fără probleme să-l însoţească în apartamentul din Dristor, pentru o partidă fierbinte de amor.

După numai două ore de sex pe ritmurile lui Céline Dion şi pe manele, cei doi au părăsit cuibuşorul de nebunii, iar fata s-a grăbit să le spună fotoreporterilor Click! că este iubita lui Vârciu.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
cub mircea bravo png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg