EXCLUSIV! Bunica fraţilor Dolănescu: «Să văd eu care din ei are curajul să vândă casa!»

image
Vila din Caimatei în care a locuit marele cântăreţ este mărul discordiei dintre fraţi

Se împlinesc aproape trei ani de când fiii regretatului solist de muzică populară Ion Dolănescu se ceartă pe avere. Pentru că Ionuţ şi Dragoş nu s-au înţeles cum să o împartă, au hotărât să scoată la licitaţie casa din Caimatei. Bunica lor, Gherghina, abia acum a aflat trista veste, şi îi ameninţă!

Agoniseala de-o viaţă a lui Ion Dolănescu a fost sămânţă de scandal între Ionuţ şi Dragoş. Zilele trecute, magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 au decis să scoată la licitaţie casa din Caimatei, acolo unde regretatul solist a trăit şi pe care dorea s-o transorme în biserică sau muzeu.

Deşi niciunul dintre fraţi nu pare să conştientizeze valoarea sentimentală a locului în care şi-au petrecut o bună parte din copilărie, bunica lor este cea mai afectată de această decizie. Ba mai mult, Gherghina Dolănescu nici nu ştia că vila urmează să fie vândută, copiii ei evitând să-i spună acest lucru de frică să nu moară de inimă.

Mama lui Ion Dolănescu a aflat din Click! vestea şi a fost destul de afectată. „Cum, maică, să vândă casa??!  Nu se poate domle aşa ceva, cum adică să vândă casa copilului meu? Să nu mă necăjească, atâta le spun. Am o sută de ani şi două luni, mă face de mă sui în maşină şi mă duc acolo şi urlu. Ionuţ e plecat în America şi nu mi-a spus nimic. Nu înţeleg de ce Dragoş e nemulţumit, de ce nu munceşte să aibă? Vrea de-a gata ca orbu. Cum să vândă casa?! Ion a fost un om şi jumătate. Eu le spun atât: să vedem care are curaj să intre acolo să vândă!", a ameninţat bătrâna.

Se pare că aceeaşi nemulţumire o au şi cei din familia cântăreţului. Ica, cumnata lui Ion Dolănescu, dă vina pe ambii nepoţi. „Sunt vinovaţi că nu s-au înţeles ca fraţii. Dragoş vrea să rămână cu prea multe. Şi cu terenuri, şi cu vila de la Sinaia, vrea şi din casa din Caimatei, e normal? Cred că Ion se întoarce în mormânt, care părinte ar vrea să i se înstrăineze casa? Suntem dezamăgiţi că s-a ajuns aici. Pentru mine Dragoş e o mare dezamăgire", a spus Ica, soţia lui Nicolae Dolănescu.

image
Vila din Caimatei în care a locuit marele cântăreţ este mărul discordiei dintre fraţi

Ion Dolănescu a murit la 19 martie 2009. De atunci, fiii lui se războiesc pe tema averii. Ionuţ l-ar fi dat afară din casă pe Dragoş, iar acesta a susţinut că în casa în care a murit Dolănescu s-ar fi aflat cinci kilograme de aur şi peste un milion de euro „la saltea». Procesul pentru moştenire a început la 15 septembrie 2009 şi de atunci cei doi băieţi ai maestrului n-au reuşit să găsească o cale de împăcare.

simeon stalpnicul png
Vila din Caimatei în care a locuit marele cântăreţ este mărul discordiei dintre fraţi

Deşi părea că, la un moment dat, s-au înţeles cum să-şi împartă casele şi terenurile moştenite de la tatăl lor, scandalul a reizbucnit în decembrie 2012 din cauza casei din Caimatei. Atunci, Ionuţ a cerut scoaterea vilei la licitaţie, nemulţumit fiind de evaluarea acesteia la 685.000 de euro. Pentru că imobilul i-ar fi revenit lui, la această sumă ar mai fi trebuit să-i plătească despăgubiri fratelui lui. Marţi, instanţa a decis să acorde termen până în septembrie pentru vânzarea casei. Atunci se va relua şi procesul de împărţire a averii solistului.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
Steag Uniunea Europeana Ucraina FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg