EXCLUSIV Burlăciţa Andreea Mantea faţă în faţă cu fosta soţie a unui concurent

Ultima actualizare:

    Adelina Pestriţu
Adelina Pestriţu

După ce a acceptat provocarea Antenei 1 de a-şi căuta sufletul-pereche într-un show incendiar de vară, cea mai râvnită burlăciţă a momentului porneşte în aventura vieţii ei. Andreea Mantea îşi va alege bărbatul potrivit din 20 de pretendenţi dornici să-i demonstreze cu orice chip că merită să păşească la braţul lor.

Printre ei şi Constantin, fost dansator, care şi-a făcut apariţia în show alături de băieţelul său, Franco, în vârstă de trei ani."Mi-a plăcut că a venit cu inima deschisă şi mi l-a prezentat pe micuţ, dar dacă în viaţa unui bărbat există deja un copil, sigur există şi o mamă, sigur ceva-ceva e neîncheiat între ei!" a mărturisit burlăciţa, care a mai spus că a trăit deja pe propria-i piele o astfel de experienţă.

"Am avut un iubit, cu care aveam o relaţie extraordinară, până în momentul în care am fost sunată de cineva care m-a întrebat ce părere am eu de faptul că el şi-a depus actele de divorţ. Ei bine, da, el era însurat, avea şi un copil, iar eu habar n-aveam. Ce am trăit atunci, a lăsat sechele. Azi, când întâlnesc pe cineva, pun toate întrebările posibile", a mai spus bruneta.

Andreea Mantea la Burlăciţa
Andreea Mantea la Burlăciţa

Pentru a preîntâmpina orice suspiciune, amfitrionul show-ului, Bogdan Vlădău, a invitat-o în emisiune şi pe fosta soţie a lui Constantin, Lavinia, pentru a lămuri lucrurile. Cum a reacţionat acesta când a întâlnit-o pe mama copilului său şi, mai ales, ce şi-au spus cele două femei, rămâne de văzut în joi seară, de la 20:30, în marea premieră Burlăciţa, la Antena 1.

Andreea Mantea la Burlăciţa
Andreea Mantea la Burlăciţa

Andreea Mantea la Burlăciţa
Andreea Mantea la Burlăciţa
image
image
image
image
image
image
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
bani aeroport bagaj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net