EXCLUSIV! Ce mesaje îşi scriu Monica şi Irinel!

simeon stalpnicul png

Război fără sfârşit între Monica Gabor şi Irinel Columbeanu pentru custodia micuţei Irina. Tribunalul Bucureşti a amânat decizia legată de recursul în procesul de reîncredinţare a micuţei de patru ani, astfel încât Monica a fost nevoită să-şi schimbe planurile.

Zi lungă şi grea pentru Monica Gabor. După ce la prima oră s-a prezentat la Tribunalul Bucureşti unde se luptă cu fostul soţ pentru custodia temporară a fetiţei lor, Irina, fotomodelul a mers la sediile poliţiilor din Ciolpani, dar şi din Snagov unde sunt pe rol mai multe plângeri făcute de cei doi, unul împotriva celuilalt.

Moni şi-a făcut apariţia la Tribunalul Bucureşti însoţită de avocaţi, puţin după ora 08.30. Ca niciodată, fostul soţ, miliardarul Irinel Columbeanu nu a venit. Asta pentru că, aşa cum ne-a declarat avocatul fostei dive de la Izvorani, Ionuţ Dojană, ieri, omul de afaceri trebuia să-i dea un răspuns clientei sale legat de plecarea în America a Irinei, dar şi a miliardarului.

Procesul a fost amânat pentru data de 26 iulie, pentru un viciu de procedură. Asta înseamnă că de planurile Monicăi în America pentru această perioadă s-a ales praful.

Fotomodelul voia să plece azi împreună cu fiica ei peste Ocean, unde avea de onorat mai multe contracte. În condiţiile în care Irinel nu vrea să-i dea paşaportul micuţei, Monica şi-a amânat plecarea, pentru a rămâne cu fiica ei.

„Monica şi domnul Columbeanu au schimbat între ei mai multe mesaje din care reieşea că este de acord ca micuţa să plece împreună cu Monica în America, doar dacă le însoţeşte. Clienta mea a acceptat, însă Irinel Columbeanu s-a răzgândit şi i-a spus că nu mai este de acord cu plecarea", ne-a declarat avocatul.

Propunerile Monicăi

"Irina va locui numai cu mine şi cu nimeni altcineva pe toată durata vizitei în Los Angeles. La acest moment am posibilitatea materială de a-i oferi Irinei, pentru prezent şi pentru viitor, acest apartament în L.A. Acest apartament poate fi foarte bine a doua casă a fiicei noastre! Nici nu îţi imaginezi ce cameră frumoasă i-am pregătit!""Cred că Irinei i-ar plăcea să revadă Universal Studios - te asigur că i-ar plăcea să meargă acolo în fiecare zi dacă s-ar putea. Disneyland - îşi doreşte să meargă acolo neapărat, ne vom petrece minimum două zile. Tot aşa, vom merge la The Getty Museum, la The Grove, Century City, la Zimmer Children's Museum, la California ScienCenter, la El Capitan Theatre - Hollywood's Legendary Movie Palace. Vrem să mergem neapărat la Malibu să hrănim pescăruşii cu arahide. Vin foarte aproape, chiar îţi mănâncă din palmă.""Am putea să mergem şi împreună, toţi trei, în toate aceste locuri în care îşi petrece Irina timpul cu mine. Eu aş vrea să îi vezi grădiniţa de aici şi să îi cunoşti educatoarele. Am putea vedea şi o şcoală privată, de perspectivă, pentru Irina!"

Răspunsul lui Irinel

"Ţinând cont de noile tale cunoştinte chinezeşti, eu prefer ca Irina să locuiască cu mine la hotel, pentru că vreau ca eu personal să-i asigur în permanenţă securitatea, atât a ei, cât şi a mea. Ar fi penibil ca Irina să locuiască în apartamentul chinezului cu voi doi. Nu cred că tu ai văzut aşa ceva la mama ta când tu erai de vârsta Irinei."„De asemenea, te rog să ţii cont de preferinţa mea de a evita  întâlnirile cu Irina în 4 sau numai tu, cu Irina şi chinezul (nici el şi nici locurile pe care le-am văzut, fără să vreau, că obişnuieşte să te ducă nu mi-au inspirat încredere).""Revenind la subiectul propunerii tale de a ne petrece vacanţa în SUA împreună cu Irina, sunt de părere că ar trebui organizate şi deplasări în alte zone din SUA, cu mult mai interesante pentru ea decât Los Angeles, cum ar fi Grand Canyon, Niagara Falls. Poate că ar fi mai bine, pentru interesul  Irinei, dacă am veni în vizită la tine la câteva zile după ce vei pleca tu pe 13, când îţi vei lămuri şi tu problemele."„Aştept te rog, în completare, detaliile solicitate şi, de curiozitate, cine ne va lua de la aeroport?"

Citeşte şi:

Irinel Columbeanu: «Am iertat-o pe Monica că m-a înşelat»

Irinel Columbeanu: «Nu îmi pare rău că am pierdut-o pe Monica»

Mădălin Ionescu o ironizează pe Moni: «Albă ca Zăpada şi-a găsit un nou pitic»

Moni e o femeie liberă! O cheamă din nou Gabor!

Câtă fericire pe Moni şi Irina la joacă, în parc! GALERIE FOTO

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
Marius Stefan Achim (stanga) si Iulian Oancea FOTO arhiva Adevarul jpg
Politia Hunedoara  Foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg