Exclusiv. Contra:" Eram pe val, nu-mi convine că se opreşte campionatul!"

După 2-1 cu Rapid, Cosmin Contra a reuşit cea de-a patra victorie de când a fost instalat ca antrenor al echipei de pe Bega.

Bănăţenii erau în formă maximă, pauza competiţională prilejuită de meciul naţionalei cu Franţa venind într-un moment prost pentru elevii lui Cosmin Contra.

"Nu prea îmi convine că se întrerupe campionatul. Era pe val, cum se spune, aveam un moral bun după ultimele victorii...Asta este, privesc partea plină a paharului, am timp să corectez unele greşeli", a mărturisit Cosmin Contra pentru Click!

Tehnicianul echipei de pe Bega rămâne cu picioarele pe pământ şi spune că nu se poate vorbi în acest sezon de titlu la Timişoara.

"Obiectivul nostru este clasarea pe locurile 1-7, dar nu vizăm campionatul. Ne cunoaştem limitele. Nu avem un lot foarte, foarte bun care să ne permită în acest an să luăm titlul. Îmi doresc să lungim seria asta de victorii cât mai mult, dar sunt conştient că va veni un moment în care vom pierde. Atunci contează să ştim să gestionăm situaţia", a precizat Contra.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg