EXCLUSIV! Corina Dănilă face eforturi disperate să-şi salveze casa

Cândva, o răsfăţată a lumii mondene, în ultimii ani, Corinei Dănilă (41 de ani) i-au mers toate pe dos. S-a despărţit de logodnicul ei, Norris Măgeanu, nu a mai primit roluri în nici o telenovelă, nu i s-a mai dat pe mână nici o emisiune, ba chiar a fost la un pas să fie concediată din TVR. Pentru că a fost încadrată în categoria cazurilor sociale grave, Corina crescându-şi singură fetiţa pe care o are cu Norris Măgeanu, ea a scăpat de disponibilizare.

Acum ocupă funcţia de consilier de management la Direcţia Artistică şi Producţie.

De parcă nu ar fi fost de-ajuns, în primăvară, OTP Bank a cerut executarea silită a vedetei pentru că nu şi-a plătit un credit în valoare de aproximativ 460.000 de franci elveţieni. La 12 septembrie 2012, un executor judecătoresc din Bucureşti a scos la vânzare, cu titlul de executare silită şi ulterior de licitaţie, imobilul deţinut în acte de Corina Danilă şi de Norris Măgeanu.

Vila cu etaj şi mansardă are patru camere (un living şi trei dormitoare), două băi, două balcoane şi dependinţe. La primele licitaţii nu s-a găsit nici un cumpărător, iar banca a renunţat la decizia de a vinde vila, pentru că preţul scăzuse atât de mult încât ar fi ieşit în pierdere. În această situaţie, instituţia financiară a pus poprire pe veniturile giranţilor, urmând să-şi recupereze pagubele în timp. Cu toate acestea, Corina Dănilă, care locuieşte în vilă împreună cu fiica ei de nouă ani, Rianna, poate fi evacuată din imobil în orice moment ar apărea un cumpărător.

Cum situaţia este de-a dreptul critică, vedeta a făcut o ultimă încercare de a-şi salva casa. Ea a depus contestaţie la decizia de executare silită. Procesul se află pe rol la Judecătoria Buftea, iar următoarea înfăţişare este la 19 noiembrie. Prin acest demers în instanţă, actriţa speră să suspende executarea silită şi licitarea imobilului. Specialiştii spun, însă, că atunci când se ajunge într-un stadiu atât de avansat, şansele ca judecătorii să ia o decizie în favoarea celui care face contestaţia sunt minime. Corina speră ca lucrurile să-i meargă mai bine în lunine următoare. Are deja o promisiune din TVR că ar putea reveni cu un proiect de televiziune până la sfârşitul anului.

Liviu Vârciu va rămâne fără apartamentul de trei camere

Impresarul Radu Groza a rămas fără apartamentul pe care-l avea în cartierul Vitan

Oana Zăvoranu va fi executată de Pepe pentru o sumă de bani

Angela Similea şi soţul ei, Victor Surdu, au făcut un credit de sute de mii de euro la o bancă

Monica Gabor a fost executată silit din pricina unei datorii de 54.000 de euro

Răzvan Ciobanu a fost executat silit de două ori

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
rubla
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg