EXCLUSIV! Costin Mărculescu: «Când era cu Bote, Bianca Drăguşanu se săruta cu mine»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De o lună, Bianca Drăguşanu este doamna Slav. Dar nici acum trecutul nu-i dă pace. Unul dintre cele mai bine păzite secrete ale roşcatei e scos la iveală de Costin Mărculescu. „Eu şi Bianca ne-am sărutat de câteva ori, dar nu m-a interesat o relaţie cu ea", a povestit actorul, în exclusivitate pentru Click!

Dezvăluirile fostului ei iubit, Coco Păun, sau faptul că se mai vedea pe ascuns cu Adrian Cristea nu l-au împiedicat pe Victor Slav (33 de ani) să o ducă la altar pe Bianca Drăguşanu (31 de ani). La mai bine de o lună de la cununia civilă, seria dezvăluirilor incendiare continuă cu o altă poveste din trecutul roşcatei.

De data aceasta, prezentatorul rubricii "Vremea" de la PRO TV ar putea cădea pe gânduri cu privirea la fidelitatea proaspetei sale soţii. Se zvoneşte că Bianca l-ar fi trădat până şi pe cel care a transformat-o, dintr-o anonimă, în vedetă peste noapte, şi anume pe Cătălin Botezatu. Bărbatul cu care i-ar fi pus coarne designerului este nimeni altul decât Costin Mărculescu.

simeon stalpnicul png

Este greu de crezut că Drăguşanca ar fi avut ceva tocmai cu Mărculescu, dar era la început de drum. Nu ştia să se controleze, să nu facă gafe. Toată treaba s-a întâmplat când ea era asistentă la Antena 1, cu Daniela Crudu, la «Un show păcătos». Mai precis, acum vreo trei ani şi jumătate. Costin era mai mereu invitat în platoul lui Dan Capatos, iar după ce se termina emisiunea, Bianca avea chef de hârjoneală. De vreo trei ori am prins-o când se săruta cu Mărculescu. Când mergeau să se schimbe, după uşa de la machiaj, era un vestiar şi acolo i-am surprins bot în bot. Nu se pupau, se sărutau în toată regula, se ţineau în braţe. Ştiu că îl ducea pe Costin acasă cu jeep-ul ei, pentru că aveau traseu comun. Ea stătea lângă Universitatea «Hyperion», pe Călăraşi, iar el, la o staţie după. Îl lăsa la scară. Din câte mi-a povestit şi el, se sărutau şi în maşină, nu aveau treabă, iar ea era cuplată cu Botezatu atunci. Ştia toată lumea chestia asta. Costin mi-a spus că e o adevarată profesionistă când vine vorba despre sărutat", a declarat o sursă din Antena 1, pentru Click!

Contactat telefonic pentru a vorbi despre apropierea dintre el şi Bianca, Costin Mărculescu a confirmat cele întâmplate în primăvara anului 2010. „Da, ne-am sărutat de vreo câteva ori, acum nu mai ştiu sigur dacă doar de trei ori. Nu m-a interesat o relaţie cu ea, am luat aceste apropieri ca pe o joacă, oricum, eram convins şi atunci şi sunt şi azi că aşa-zisa iubire dintre ea şi Bote a fost o mare vrăjeală, doar pentru imagine. Nu au fost împreună nici cinci minute, iar imaginile alea din pădure, când el o pupa pe sâni, au fost cea mai jalnică făcătură", e de părere Costin Mărculescu.

S-a iubit cu Botezatu aproape un an

Bianca Drăguşanu a devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a afişat la braţul designerului Cătălin Botezatu. Acesta a plăcut-o şi s-a ocupat atent de cizelarea tinerei din Petroşani. Cei doi au fost împreună din vara anului 2009 şi până în martie 2010, iar în urma relaţiei, Bianca a fost supranumită „blonda lui Bote". În acea perioadă, cei mai mulţi s-au îndoit de veridicitatea sentimentelor dintre ei. După despărţirea de Cătălin, vedeta s-a cuplat cu fotbalistul Adi Cristea, cu care s-a speculat că avea o legătură încă din timpul relaţiei cu Bote.

S-a măritat cu Slav în septembrie

După mai multe relaţii eşuate, Bianca a reuşit în sfârşit să-şi împlinească visul de a fi mireasă. În această toamnă, roşcata a devenit soţia lui Victor Slav, cu care se iubeşte de aproape un an. La 6 septembrie, cei doi au spus „Da" în faţa Ofiţerului Stării Civile, iar la sfârşitul lunii (29 septembrie) au mers la altar. Chiar dacă nu au decât două săptămâni de când sunt soţ şi soţie, aceştia nu au avut deloc parte de linişte şi intimitate, pentru că apropiaţii acesteia au mărturisit că Bianca nu ar fi întrerupt nici acum comunicarea cu Adi Cristea.

Bianca Drăguşanu a lipsit trei ore de la propria nuntă! Ce a făcut roşcata în acest timp

FOTO Bianca Drăguşanu a stârnit furtună pe Facebook cu pozele de la nuntă

Dezvăluiri-bombă: «Bianca s-a întâlnit cu Cristea înainte de nuntă. Nu pot rezista unul fără celălalt»

image
image
image
image
image
image
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
permis de conducere freepik jpg
image
actualitate.net