EXCLUSIV Cristian Ţânţăreanu: «Nu sunt pe moarte! Am făcut mişto de o ghicitoare»

Ultima actualizare:

Are 69 de ani, dar nu i-a pierit cheful de glume. E pus pe şotii şi e gata să se amuze pe seama unora, chiar dacă subiectul este unul serios: legat de cancerul de care a suferit.

Aşa se face că la un eveniment la care a fost invitat, miercuri seară, Cristian Ţânţăreanu s-a prefăcut că-i este rău. Ba mai mult, a spus că boala a recidivat şi că nu mai apucă sărbătorile de iarnă. Întrebat, ieri, de reporterii Click! despre starea sa de sănătate, omul de afaceri a spus că e bine mersi.

„Sunt sănătos tun. N-am nici pe dracu. Am făcut mişto de o ghicitoare, care apare şi pe la televizor, după ce a venit la mine şi mi-a spus că ea a prevăzut că mă voi îmbolnăvi, dar că acum se vede pe faţa mea că m-am vindecat. Atunci, am făcut o glumă şi am păcălit-o că sunt rău, că tocmai am venit de la doctor care m-a anunţat că mor până la sărbători. Nici pomeneală de aşa ceva. Am scăpat de cancer de doi ani. Abia am venit de la Paris, că aşa e protocolul, timp de patru ani sunt monitorizat, dar mi s-a spus că sunt sănătos tun", ne-a declarat miliardarul, care a învins necruţătoarea boală în 11 luni.

În plus, afaceristul de la Corbeanca a ţinut să precizeze că şi anul acesta va da o petrecere de zile mari la pomana porcului.

La 69 de ani, Ţânţăreanu vrea mult sex oral!

Ţânţăreanu: «Am 69 de ani, dar încă mai pot!»

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net