EXCLUSIV Cristian Ţânţăreanu: «Nu sunt pe moarte! Am făcut mişto de o ghicitoare»

Ultima actualizare:

Are 69 de ani, dar nu i-a pierit cheful de glume. E pus pe şotii şi e gata să se amuze pe seama unora, chiar dacă subiectul este unul serios: legat de cancerul de care a suferit.

Aşa se face că la un eveniment la care a fost invitat, miercuri seară, Cristian Ţânţăreanu s-a prefăcut că-i este rău. Ba mai mult, a spus că boala a recidivat şi că nu mai apucă sărbătorile de iarnă. Întrebat, ieri, de reporterii Click! despre starea sa de sănătate, omul de afaceri a spus că e bine mersi.

„Sunt sănătos tun. N-am nici pe dracu. Am făcut mişto de o ghicitoare, care apare şi pe la televizor, după ce a venit la mine şi mi-a spus că ea a prevăzut că mă voi îmbolnăvi, dar că acum se vede pe faţa mea că m-am vindecat. Atunci, am făcut o glumă şi am păcălit-o că sunt rău, că tocmai am venit de la doctor care m-a anunţat că mor până la sărbători. Nici pomeneală de aşa ceva. Am scăpat de cancer de doi ani. Abia am venit de la Paris, că aşa e protocolul, timp de patru ani sunt monitorizat, dar mi s-a spus că sunt sănătos tun", ne-a declarat miliardarul, care a învins necruţătoarea boală în 11 luni.

În plus, afaceristul de la Corbeanca a ţinut să precizeze că şi anul acesta va da o petrecere de zile mari la pomana porcului.

La 69 de ani, Ţânţăreanu vrea mult sex oral!

Ţânţăreanu: «Am 69 de ani, dar încă mai pot!»

image
image
image
image
image
image
navalnii jpg
Tort aniversar - lumanari - zi de nastere FOTO Shutterstock
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net