EXCLUSIV Cristina de la Impact a născut gemeni! Iată prima imagine cu cei mici

Ultima actualizare:
Copii cristina de la Impact
Copii cristina de la Impact

Emoţii mari pentru Cristina Bălan, ex-Impact! Cântăreaţa a STAT de mai bine de 24 ore în travaliu înainte ca cei doi băieţi să se nască. Cristina a trecut prin momente de groază, după ce i s-au rupt membranele şi a trebuit să ajungă de urgenţă la maternitatea Polizu. 

UPDATE Cristina este o mămică fericită! după 24 de ore de travaviu, a născut la 19.10 primul copil, care se numeşte Toma David. 7 minute mai târziu, a venit pe lume şi cel de-al doilea băieţel, Matei Nikolas.

"Toma David - 1300g. Matei Nikolas - 1550g. Amândoi respiră natural şi n-au necesitat incubaţie la naştere. Mămica, sănătoasă şi fericită. Tătic buimac şi în al 9-lea cer!!!", a scris Gabriel, soţul Cristinei, pe Facebook.

Iată prima imagine cu gemenii Cristinei şi ai lui Gabriel:


    Copii cristina de la Impact
Copii cristina de la Impact

Cristina de la Impact trece prin momente dificile. Cântăreaţa a intrat în travaliu de sâmbătă seară, deşi termenul pentru a-i aduce pe lume pe cei doi băieţi era programat pentru jumătatea lunii octombrie. Chiar dacă nu a acuzat nicio problemă pe parcursul celor 7 luni de sarcină, se pare că bebeluşii se grăbesc să vadă cât mai repede lumina zilei.

"Cristina îşi făcea pedichiura la un salon, când a simţit că ceva nu este în regulă. Noi suntem în renovare cu apartamentul. Locuim la parter, dar am mutat-o pe Cristina la o prietenă la etajul 7. Cum nu a funcţionat câteva zile liftul, se pare că efortul pe care l-a depus să urce scările i-a afectat sarcina", ne-a povestit Gabriel Bălan.

Artista a ajuns, ieri seară, la materiniatea Polizu cu contracţii puternice şi a fost preluată imediat de medici. Cristina, însoţită de soţul ei Gabriel Bălan, se află internată la spital, şi aşteaptă cu sufletul la gură verdictul medicilor. Aceştia i-au administrat medicamentaţie specifică, însă s-au hotărât că este mai bine ca artista să dea naştere unuia dintre bebeluşi.

Cristina si soţul ei, Gabriel Bălan

simeon stalpnicul png

"Este în travaliu de 24 ore. Are contracţii puternice, iar medicii i-au administrat medicamente care să stimuleze maturizarea mai rapidă a organelor bebeluşilor. Având în vedere că termenul era la jumătatea lunii octombrie, plămânii nu sunt complet dezvoltaţi.

Medicii au hotărât în această seară, ca soţia mea să nască. Se încearcă scoaterea primului copil, în siguranţă, pe cale naturală, cu speranţa că cel de al doilea bebeluş să mai rămână în pântec încă o perioadă de câteva zile.

Până acum au fost cele mai lungi 24 de ore pe care le-am trăit în această viaţă. Copila mea iubită este un erou! A rezistat cu stoicism tuturor contracţiilor dure, ca medicamentaţia care stimulează maturizarea mai rapidă a plămânilor micuţului cu probleme să-şi facă efectul.

Mă doare că nu am fost lăsat să o asist la naştere", ne-a declarat Gabriel Bălan, soţul artistei.

Pentru că va naşte prematur, bebeluşul Cristinei cântăreşte în jur de 1200 grame, în timp ce al doilea, care va fi păstrat în pântec, are 1500 grame.

Cântăreaţa a declarat recent pentru Click! că  vrea să-i aducă pe lume pe micuţi pe cale naturală şi a stabilit deja şi cum îi va chema pe băieţii ei. Ea şi soţul au ales pentru cei doi copii numele Toma David şi Matei Nikolas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net