EXCLUSIV! Dan Negru a închiriat 24 de avioane pentru un show tv

Ultima actualizare:

    Vedeta tv Dan Negru începe, din 7 septembrie, filmările pentru cel mai nou show de diverstiment, „Cu banii jos”, de la Antena 1.
Vedeta tv Dan Negru începe, din 7 septembrie, filmările pentru cel mai nou show de diverstiment, „Cu banii jos”, de la Antena 1.

Vedeta tv Dan Negru începe, din 7 septembrie, filmările pentru cel mai nou show de diverstiment, „Cu banii jos", de la Antena 1. Pentru asta, timp de trei luni, va face naveta Bucureşti-Istanbul, căci va filma într-un platou din capitala Turciei. Pentru transport, echipa show-ului a fost nevoită să închirieze 24 de avioane.

Decorul pentru emisiunea "Cu banii jos" costă 1.800.000 de euro, aşa că mai-marii postului Antena 1 au decis să închirieze un studio gata aranjat din Turcia, ca să iasă mai ieftin. Dan Negru (41 de ani), prezentatorul, va pleca spre Istanbul la 4 septembrie, iar trei zile mai târziu începe filmările.

Pentru acest proiect, organizatorii au fost nevoiţi să rezerve din timp numeroase camere la hotel şi să închirieze avioane pentru deplasări, timp de trei luni, cât vor dura filmările. Plecările se vor face de două ori pe săptămână, ceea ce înseamnă că pentru cele trei luni, începând din septembrie până la sfârşitul lunii decembrie, au închiriat 24 de avioane.

Negru şi organizatorii vor "căra" concurenţii şi vedetele din România, tocmai la Istanbul. Studioul, pe două etaje, e situat la periferia oraşului, aşa că Dan şi invitaţii lui vor fi nevoiţi să facă în jur de cinci ore pe drum, de la aeroport la studio.

Premiul e de 100.000 de euro

Concurenţii încep jocul de cultură generală cu banii pe masă şi pot câştiga până la 100.000 de euro. Show-ul va fi lansat la Antena 1, la 19 septembrie

Sparge audienţele şi în Chişinău

Dan Negru este unul dintre puţinii prezentatori tv care moderează emisiuni şi în Chişinău, şi, mai mult, a reuşit chiar să spargă audienţele. Ţipă mai mult decât vorbeşte, dar asta pare să fi fost, în cazul lui, reţeta succesului.

În 2010, el a fost ales să prezinte emisiunea "Fabrica de staruri", difuzat de televiziunea Prime din Chişinău. Pe lângă asta, Dan mai are şi alte evenimente pe care le prezintă, peste Prut, aşa că, se pare, anul acesta prezentatorul tv va sta mai mult pe la Istanbul şi Chişinău decât în România.

De-a lungul timpului, a prezentat la Antena 1 show-uri ca "Academia vedetelor", "Batem palma", "Ziua judecăţii", "Ciao Darwin", "Secret Talent", "Jocuri la Saint-Tropez", "Marea provocare", "O seară de vis", "Câştigi în 60 de secunde",  "Plasa de stele", "Te pui cu blondele", "Demascarea". De 12 ani prezintă show-ul din noaptea de Revelion, fiind singurul moderator român care se poate lăuda cu această performanţă demnă de Cartea Recordurilor.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 22 martie sfantul sfintit mucenic vasile preotul din ancira png
Prof dr Joseph Dituri Foto Youtube jpg
bulevardul Pompeiu  jpeg
FotoJet jpg
aIMG 20220305 153438 696x392 jpg
sofer bolnav la volan jpeg