EXCLUSIV De ce nu îşi schimbă Anca Neacşu religia. Cântăreaţa este căsătorită de un an cu cetăţean turc

Anca Neacşu duce o viaţă de prinţesă în Turcia
Anca Neacşu duce o viaţă de prinţesă în Turcia

Fosta componentă a trupei A.S.I.A. se poate considera o femeie împlinită. Anca Neacşu s-a căsătorit cu Serkan Yaman, un manager de hotel turc, locuieşte într-o casă spaţioasă şi într-un oraş, Antalya, unde mulţi români visează la o vacanţă. Cântăreaţa este răsfăţată de soţul ei şi îşi doreşte să devină mămică, însă îi este frică să-şi schimbe religia. Anca Neacşu a stat povestit, într-un interviu exclusiv pentru Click!, detalii din viaţa de prinţesă pe care o are în Turcia. 

Cântăreaţa a împlinit 35 de ani recent şi a avut alt motiv de bucurie. Ea a fost în centrul atenţiei şi a primit numeroase cadouri şi bijuterii. 

Anca Neacşu duce o viaţă de prinţesă în Turcia
Anca Neacşu duce o viaţă de prinţesă în Turcia

A fost ziua ta, la sfârşitul lunii iulie. Cum ai sărbătorit? Ce cadouri ai primit?

M-a luat soţul meu şi m-a dus într-un parc de distracţii din Bolu, un oraş în apropiere de casa noastră. M-am distrat copios. Au fost şi socrii mei. La 12 noaptea mi-au adus tort şi mi-au dat cadouri. De la Serkan am primit un dar de care aveam nevoie. Este ceva foarte costisitor, dar nu vreau să dezvălui. De la tatăl lui am o brăţară din aur foarte frumoasă.

Sunt români acolo unde locuieşti? Cum au reacţionat când te-au recunoscut?

Noi locuim foarte aproape de plajă, în Antalya. Am stat în Istanbul, dar ne-am mutat. Sunt foarte mulţi români, veniţi aici în vacanţă. Mă întâlnesc cu ei, mai mult în apă, când intru în mare. M-au recunoscut, mai ales că port la gât un lănţişor cu un pandantiv cu numele meu. Au fost surpinşi când m-au văzut. Le-am povestit că m-am căsătorit şi stau în Turcia.

Locuieşti într-o casă mare şi ai casa plină de musafiri. Aşa este mereu la voi?

Avem un apartament mare, nu este o vilă, dar pe aproape ca suprafaţă. Acum în perioada verii, casa este plină, în special de rude. S-au programat să vină la mine în vacanţă, sora mea, mama şi fratele meu cu soţia şi copilul. Doar nu era să-i las să stea la hotel!

Anca, împreună cu mama ei

Anca Neacşu duce o viaţă de prinţesă în Turcia
Anca Neacşu duce o viaţă de prinţesă în Turcia

Cum te surpinde soţul tău? Este un bărbat romantic?

Da, Serkan este foarte romantic. Îmi face surprize în fiecare zi, fără vreun motiv anume. Ultima dată ne-am urcat în maşină şi am mers la o terasă superbă, amplasată undeva mai sus, de unde se vedea toată panorama oraşului. Când este liber îmi pregăteşte micul dejun şi îmi aduce tava la pat. Mie nu-mi place să mănânc în pat, aşa că de fiecare dată, mă mut ori în bucătărie, ori pe terasă.

Tu ce surprize îi faci soţul? Îi găteşti, faci piaţa? Ce îţi place din bucătăria turcească?

Am un bazar, care este deschis doar miercurea. Atunci, merg şi cumpăr fructe şi legume, o dată pe săptămână. Din cauza caniculei, nu prea avem poftă de mâncare. În general, gătesc de toate şi îmi place mult. Am o bucătărie mare. Fac o plăcintă la cuptor când avem chef, fierb porumb, pregătesc ciobe. Am noroc că Serkan mănâncă de trei ori pe zi la hotel. Seara mâncăm împreună fructe sau câte o baclava. Cel mai mult îmi place un desert turcesc, kunefe (n.r. kataif), este absolut divin.

Anca Neacşu duce o viaţă de prinţesă în Turcia
Anca Neacşu duce o viaţă de prinţesă în Turcia

Aţi aniversat deja un an de la căsătorie. Cum aţi sărbătorit?

Am fost la restaurantul nostru preferat, unde bineînţeles la desert am mâncat kunefe. Serkan mi-a adus un lănţişor şi un buchet de flori, albe, pentru că îmi plac mult.

Ai fost la vreo nuntă în Turcia?

Da, chiar am fost, iar după o oră ne-am întors acasă pentru că s-a terminat. La mine, petrecerea a durat până în zori. La ei, nu se dă dar. Lumea stă la rând şi le pune mirilor aur în piept. 

Cum te îmbraci acolo? Sunt femei care poartă straie lungi şi îşi acoperă chipul. Eşti şi tu una dintre ele?

Eu nu mă îmbrac aşa. Serkan face parte dintr-o familie modernă. Mama lui poartă fuste scurte şi se joacă pe internet. Tatăl lui este foarte amuzant. Nu au asemenea pretenţii de la mine. Eu am rămas la religia mea şi Serkan la a lui. Chiar îmi spunea că ar vrea să fie botezat, să treacă la ortodoxie. Eu sunt o persoană credincioasă. Ştiu că nu e bine să-şi schimbi religia, nu îţi merge bine dacă faci asta, poţi să divorţezi. Asta a fost şi condiţia mea de la început, să rămân ortodoxă. Şi copiii noştri vor fi botezaţi în România.

Anca Neacşu duce o viaţă de prinţesă în Turcia
Anca Neacşu duce o viaţă de prinţesă în Turcia

Ai unde să te rogi acolo, dacă simţi nevoia?

Am înţeles că există un loc, dar nu am ajuns. Eu vin foarte des în ţară, aşa că merg la biserica mea.

Vă doriţi copii?

Foarte mult. Eu cel puţin am avut grijă de tot cartierul din Tulcea. Serkan îşi doreşte poate mai mult decât mine, dar până acum nu a fost să fie.

Aveţi animale de companie?

Nu. Mie îmi place doar să le văd la alţii, dar nu să pun mâna pe ele. Dacă sar pe mine, simt că slăbesc 10 kilograme instantaneu. E mai bine să stea la curte, iar noi nu avem aşa ceva.

Locuieşti într-un oraş, unde mulţi români viseasă la o vacanţă. Tu eşti într-un concediu permanent. Ai şi alte planuri, scurte escapade?

Da. eu sunt într-o permanentă vacanţă, dar uneori ce e mult, parcă strică. M-am săturat de atâta plajă. O să mergem în concediu, la iarnă. Acum Serkan, are hotelul plin şi nu poate să plece. 


    Anca Neacşu duce o viaţă de prinţesă în Turcia
Anca Neacşu duce o viaţă de prinţesă în Turcia

Ai lansat o piesă. Ai oferte de colaborare cu artişti? Ai concerte în Turcia?

Este o piesă care a început să meargă foarte bine. Sunt semnale că se ascultă mult în Bosnia, la posturile de radio, dar şi în Spania. Am pus melodia şi la Serkan la hotel. Am avut ecouri pozitive. Primesc zilnic oferte de colaborare, dar mai mult de la începători. În Turcia, am avut concerte, în Antalya, Bodrum şi Istanbul, la hoteluri, dar cele mai multe spectacole sunt în România, unde o să revin curând. 

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg
CTP