EXCLUSIV De ce nu mai vrea fetiţa Roxanei ex-Trident la mama ei. «A văzut-o când făcea sex!»

image
Marcel Sârbu

Marcel Sârbu şi fosta parteneră de viaţă, cântăreaţa ex-Trident, Roxana, au scos artileria grea în lupta pentru câştigarea copilului. După multe drumuri la tribunale şi înfăţişări în faţa judecătorilor, de câteva luni micuţa Oana, în vârstă de cinci ani, locuieşte în prezent cu tatăl ei şi se pare că nu vrea să mai audă de cea care i-a dat viaţă. Distrusă de durere, Roxana nu ştie cum să-i recâştige inima fetiţei şi nu crede nicio secundă că cea mică nu o mai iubeşte. 

După luni întregi în care s-a abţinut de la comentarii, Marcel Sârbu este mai dispus ca niciodată să facă lumină în tot acest scandal, în care la mijloc a picat copilul celor doi. Omul de afaceri îi aduce grave acuzaţii femeii care i-a dăruit-o pe Oana, deşi în faţa fetiţei susţine că are numai cuvinte frumoase la adresa Roxanei Sârbu.

În urma ultimei hotărâri a instanţei care nu este definitivă şi a fost deja atacată cu recurs, domiciuliul  fetiţei a fost stabilit la tatăl micuţei. Aşa se face că în ultimele trei luni, Oana a petrecut timp preţios numai în compania tatălului, departe de mama ei de care se pare că nu vrea să mai audă.

image
Marcel Sârbu

"Aş lăsa-o pe Oana să stea cu mama ei o viaţă. Ea este cea care nu vrea. Mă imploră să nu o las în preajma ei. Trăieşte cu teama că ar putea să o fure, să o răpească. I-am explicat că nimeni nu îi poate face rău. Mama ei nu a cerut program de vizită.

Nu înţeleg de ce se plânge că nu îşi vede copilul. Am invitat-o de foarte multe ori în parcurile unde merg cu fetiţa şi a refuzat să vină. Ultima dată a văzut-o pe Oana săptămâna trecută joi, nu ştiu de ce zice că nu a mai văzut-o de peste 80 de zile.

De trei săptămâni nu a mai dat un telefon să vadă ce face Oana", ne-a povestit, în exclusivitate, Marcel Sârbu.

Roxana este dărâmată când aude că fetiţa, care era foarte apropiată de ea, se comportă de parcă ar fi o străină. Cântăreaţa nu îşi explică ce s-a întâmplat cu micuţa şi cum a ajuns ca fetiţa de cinci ani să o respingă.

simeon stalpnicul png
Marcel Sârbu

"Este adevărat că am văzut-o pe Oana săptămâna trecută la grădiniţă, însă pentru foarte scurt timp. Cât a trecut de pe un trotuar pe altul.

Eu sun aproape zilnic, însă nu răspunde nimeni. Am ajuns să fac poză telefonului. Nu ştiu ce îi spune tatăl ei despre mine. În momentul acesta, copilul nu mă mai vrea şi nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat.

Până acum trei luni, perioadă în care Oana a stat doar cu mine, fetiţa îmi spunea că mă iubeşte. Este foarte dureros", a fost replica Roxanei.  

Omul de afaceri spune că ştie de ce copilul nu mai vrea să stea în preajma mamei. "Oana a mers la consiliere psihologică. După ce au discutat cu ea, specialiştii au tras concluzia că cea mică ar fi surpins-o pe mama cu un bărbat în relaţii intime. A văzut-o când făcea sex cu alt bărbat. I-a prin dezbrăcaţi, iar un copil nu poate trece prea uşor peste o astfel de traumă", ne-a mărturisit Marcel Sârbu.

Contactată de Click!, pentru a comenta aceaste acuzaţii, Roxana a rămas aproape fără cuvinte. Cântăreaţa a explicat că pe perioada în care fetiţa a locuit la ea, în casă nu a dormit niciun bărbat.

"Este strigător la cer ce aud. Să-i fie ruşine că poate să bage un copil într-un asemenea scandal. Îmi este ruşine că am făcut un copil cu acest om. Ca mama, ar fi trebuit să mi se ceară acordul, pentru ca Oana să meargă la psiholog. Eu nu am ştiut că face consiliere.

Am fost şi eu cu ea la un psiholog de la Protecţia Copilului şi acea persoană ne-a sfătuit să nu ne mai certăm în faţa ei, pentru aceste lucruri nu îi fac bine. De aceea am refuzat să mai mergem undeva împreună toţi trei, pentru că inevitabil apăreau discuţii.

Eu am încetat demult să mai am un dialog cu el. Este un om cu care nu poţi sta de vorbă. Am fost la multe şedinţe de mediere, însă eu nu am putut să deschid gura.

A vorbit tot timpul peste mine şi am pierdut timpul degeaba. Am atacat hotărârea instanţei şi urmează să ajungem din nou la tribunal", a spus Roxana Sârbu.

Roxana şi Marcel Sârbu au format un cuplu timp de patru ani şi jumătate, dar nu au fost căsătoriţi niciodată. După naşterea micuţei Oana, cei doi au avut mai multe tentative de separare, însă până la urmă inevitabilul s-a produs şi au ajuns să se lupte în instanţă pentru copil. Ei se vor întâlni din nou pentru o ultimă înfăţişare la tribunal, când se va stabili cu cine va locui până la urmă Oana.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Burleanu
alexei navalnii greva foamei jpeg
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg