EXCLUSIV! De la cârciuma din Berceni a ajuns «Vocea României»!

simeon stalpnicul png

A trăit în sărăcie, a muncit pe şantier, a cântat în cârciumi din Bucureşti şi acum a ajuns "Vocea României". La 34 de ani, Ştefan Stan, un fost cântăreţ obscur de karaoke prin localurile din Berceni şi-a văzut visul cu ochii: a câştigat cel mai titrat concurs al momentului şi a pus mâna pe premiul de 100.000 de euro impozabili.

În adolescenţă, a trebuit să muncească pentru a-şi putea ajuta financiar familia. A început lucrând pe şantier, fiind băiatul bun la toate.

Apoi s-a angajat la o fabrică de făcut cutii pentru trabucuri unde şi-a retezat degetul arătător de la mâna stângă.

Ştefan cânta în fiecare joi la restaurantul Rond din Berceni

simeon stalpnicul png

Însă a avut noroc că medicii au reuşit să i-l reconstruiască, iar acum acest lucru poate fi observat doar dacă te uiţi foarte atent şi vezi că are degetul un pic mai scurt.

Aventura muzicală a lui Ştefan Stan a început, însă, în urmă cu cinci ani, când un băiat timid din Berceni lua cu asalt concursurile de karaoke, din cluburile din centrul Capitalei, din dorinţa de a se face remarcat.

De la începutul anului trecut şi până la momentul în care a intrat în concursul ,,Vocea României", Ştefan şi-a etalat talentul la restaurantul Rond de pe Strada Niţu Vasile (Berceni), în clubul Tonka (Piaţa Romană), dar şi la Fedro, un club din Centrul Istoric.

Foştii săi colegi, manageri, barmani sau simpli chelneri în localurile bucureştene în care acesta a cântat înainte de a deveni o vedetă MediaPro nu au însă o părere foarte bună despre omul Ştefan: "La televizor a fost aşa cum l-am cunoscut şi noi la început, aşa cum am crezut şi noi că este. În realitate, omul Ştefan Stan ne-a dezamăgit", ne-a mărturisit managerul unuia dintre cluburile în care Ştefan a început să cânte anul trecut, în schimbul a 200 € pe seară.

,,Din asta trăia. Cânta o dată pe săptămână în fiecare dintre aceste locaţii. Odată cu apariţiile de la televizor s-a schimbat însă foarte mult. A uitat de bunele maniere, a uitat până şi să-şi salute prietenii şi oamenii alături de care a muncit. În ultima lună, el ne-a contactat şi ne-a rugat să vină să cânte la noi, pentru că are nevoie de public şi de voturi", a completat acelaşi manager.

Duete memorabile cu Andra şi Smiley!

În ceea ce-l priveşte pe antrenorul lui Ştefan, Smiley, acesta se declară foarte fericit că publicul l-a ales pe concurentul său: "Sper ca Ştefan să ajungă acolo unde îi e locul în muzica românească pentru că este un om extrem de talentat şi are un timbru absolut special".

simeon stalpnicul png

Duetul lor la piesa "Satisfaction"  a impresionat publicul, dar şi cel cu Andra la melodia "Vivo per lei".

simeon stalpnicul png

Va dona o parte din bani Kassandrei Rotariu

O parte din suma de 100.000 de euro impozabili pe care interpretul a câştigat-o o va dona Kassandrei Rotariu, pentru că a fost impresionat de cazul micuţei.

De altfel, Ştefan a mai strâns bani de la prieteni şi din cântările pe care el le-a avut înainte de "Vocea României" pentru a o ajuta pe fetiţa adoptată de fostul fotbalist.

Pe lângă premiul în valoare de 100.000 € impozabili, Universal România îi va facilita lui Ştefan apariţia primului său album.

"A fost decizia publicului căruia vreau să-i mulţumesc din suflet pentru toată susţinerea lui.La audiţiile pe nevăzute, Smiley mi-a zis că dacă voi veni în echipa lui va face din mine Ştefan cel Mare. Îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine şi faptul că am ajuns aici i-l datorez lui. Chiar dacă am câştigat trofeul «Vocea Romaniei» eu voi rămâne acelaşi Ştefan mic", ne-a spus câştigătorul.

Citeşte şi:

Ştefan Stan s-a căsătorit şi a divorţat în America

Cristi Chivu: «L-am susţinut pe Canaf»

Locul 2- Dragoş Chircu

simeon stalpnicul png

Locul 3- Iuliana Puşchilă

simeon stalpnicul png

Locul 4- Cristian Sanda

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Ce va face Ştefan Stan cu banii de la «Vocea României»: «Îmi plătesc întâi datoriile»

Ştefan Stan este marele câştigător la «Vocea României»

Ştefan Stan de la "Vocea României": «Dacă aş câştiga aş face o prăjitură imensă din care să guste toţi cei care m-au susţinut»

«Vocea României» şi-a desemnat careul de aşi. Iată care sunt finaliştii!

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg