EXCLUSIV: Denis Ştefan a plecat de la Acasă din cauza lui Vâlcan

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Orgolii şi patimi între cei mai sexy actori de telenovele. Veteranul Denis Ştefan a plecat de la Acasă TV tocmai în ograda concurenţilor, la Antena 1. Radu Vâlcan a fost mărul discordiei.

Admiratoarele serialului „Narcisa sălbatică" (Antena 1) îşi freacă mâinile de bucurie, aşteptând să-l vadă în scene de sex pe Denis Ştefan. Actorul a fost cooptat în acest proiect imediat după ce a plecat de la Acasă TV, fiind sătul să mai asiste la promovarea lui Radu Vâlcan, mult mai nou în trust, dar cu o ascensiune fulminantă de când a devenit iubitul Adelei Popescu.

simeon stalpnicul png

Lui Denis i-a pus capac şi vestea că din toamnă el nu se va regăsi în nici un proiect marca Acasă TV, aşa că şi-a făcut rapid bagajele, cu direcţia Antena 1.

Denis va interpreta un rol negativ în telenovela „Narcisa sălbatică" şi, conform scenariului, el va apărea mai mult la bustul gol, în scene de amor, lucru pentru care trage de zor la sală.

Denis Ştefan, specialist în lupte

 Data naşterii: 15 august 1976 Locul naşterii: Ploieşti  Studii: Facultatea de Drept, la Universitatea Româno-Americană, şi Facultatea de Actorie, de la Universitatea Hyperion Stare civilă: căsătorit cu Iuliana A jucat în serialele tv: „În familie", „Daria, iubirea mea", „Inimă de ţigan", „Regina", „Aniela", „Iubire şi onoare" apărut în peliculele: „Second-Hand", „Păcală se întoarce", „Slaughter"

Radu Vâlcan, specialist în sex

 Data naşterii: 8 februarie 1977 Locul naşterii: BucureştiStudii: Facultatea de Marketing la ASEStare civilă: divorţat, e într-o relaţie cu Adela Popescu A fost manechin, a făcut figuraţie în filmul „Maria Callas" A prezentat ştirile sportive, la Prima TV, şi emisiunea „Poveştiri adevărate", la Acasă TVA jucat în „Iubire şi Onoare"

Citeşte şi:

Denis Ştefan vrea să îşi deschidă o şcoală de tras cu arcul de pe cal

Denis Ştefan: «Uite cum arată un parc în Croaţia!»

Radu Vâlcan a dezvăluit care este piesa lui şi a Adelei! VIDEO

Radu Vâlcan: «Nu mă însor cu Adela Popescu»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net