EXCLUSIV «După ce o umilea pe Andreea Marin, o şi lovea!»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin şi Stefan Banica jr.
Andreea Marin şi Stefan Banica jr.

Detalii incredibile ies la iveală în urma scandalului dintre Ştefan Bănică şi Sabin Ivanof. Aflaţi în litigiu din cauza afacerii cu blocul de locuinţe, cei doi îşi vorbesc acum doar pwrin intermediul presei. Sabin ne-a povestit, de-a fir a păr, despre bătăile pe care Andreea Marin le încasa în timpul căsniciei cu solistul.

Un butoi cu pulbere este afaceristul Sabin Ivanof (40 de ani) din cauza lui Ştefan Bănică (46 de ani)! Prieteni de mai bine de 20 de ani, aceştia au ajuns la cuţite din cauza unei afaceri, iar acum ies la suprafaţă şi detalii neştiute din viaţa intimă a solistului. Sabin, soţul Simonei Pătruleasa, a decis să confirme, pentru Click!, ceea ce în lumea mondenă era deja de notorietate: agresivitatea lui Ştefan Bănică.

„Toată lumea, toţi prietenii noştri apropiaţi, care au fost măcar o dată cu Bănică în vacanţă, nu cum am fost noi de şapte ori, şi am făcut nu ştiu câte Revelioane şi Crăciunuri împreună, ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă (n.r. - Ştefan Bănică a vorbit vineri la "Acces direct"), probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este. El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă", ne-a mărturisit Ivanof.

simeon stalpnicul png

Acesta susţine că bătăile încasate de Andreea Marin durează de la începutul căsniciei şi că artistul îşi ieşea din fire chiar şi când se aflau în vacanţe, în cupluri: el cu fosta "Zână", iar Ivanof cu Simona Pătruleasa.

"Ultima noastră vacanţă împreună a fost prin 2010. Din 2011 nu am vrut să mai ies cu el, că era un idiot. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. El voia mereu să meargă cu 2-3 cupluri în vacanţă şi când ajungea acolo se purta cu nevastă-sa execrabil, pleca singur, dacă noi eram la plajă el era la mall, dacă noi eram la mall, el era la sală, deci singur - singur, pur şi simplu".

Întrebat cum reacţiona Andreea Marin în acele situaţii şi dacă a văzut-o vreodată cu vânătăi, Ivanof ne-a răspuns cu subînţeles: "Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund. Era la începutul căsniciei, nu zic să fie lapte şi miere, dar măcar un pic de respect", ne-a mai povestit Sabin.

Cearta a pornit de la un bloc

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre scandalul dintre Bănică şi Sabin Ivanof. Cei doi se războiesc în tribunal din cauza unui bloc construit în zona de nord a Capitalei. Ivanof, soţul Simonei Pătruleasa, spune că artistul i-a dat ţeapă de 1.400.000 de euro.

Cele două părţi se înţeleseseră ca după terminarea blocului, cele 10 apartamente de 400.000 de euro fiecare, să fie împărţite în mod egal şi vândute, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Sabin Ivanof spune de la ce crede el că a pornit scandalul: „Bănică vrea să facă schimbul fără TVA care valorează 300.000 de euro și pe care nu vrea să-l plătească pentru că spune că îi va scădea profitul".

Conform lui Ştefan Bănică, lucrurile stau exact invers. "Ivanof mi-a sugerat să cumpăr un teren pe care să construiască un imobil. Am făcut un contract: eu trebuia să fac creditul, el să construiască. Blocul trebuia terminat într-un an, eu să acopăr creditul iar profitul să se împartă între asociaţi. Eu plătesc şi acum, construcţia în schimb nu s-a terminat", a declarat Bănică, vineri, pentru "Acces direct".

Andreea Marin: «Nu e problema mea»

Ştefan Bănică nu a putut fi contactat. Nici PR-ul artistului nu a răspuns. În schimb, Andreea Marin s-a mulţumit să declare:"Subiectul actual nu este problema mea şi nu mă interesează să dau nici o declaraţie în acest sens. Nu văd cum nişte bârfe ar putea rezolva o problemă pe care doar justiţia o poate soluţiona între părţile implicate".

Totuşi, în septembrie 2013, ea a vorbit despre acest subiect. "Infidelitatea nu e un motiv de ajuns pentru divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave care pot însoţi infidelitatea. De pildă, agresivitatea, răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului", a declarat Andreea Marin la Kanal D.

Bănică pare să fi avut probleme cu violenţa şi în celelate relaţii ale sale. Cristina Ţopescu, cu care s-a iubit acum 16 ani, a declarat după despărţire: "Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ca să mă convingă să mă întorc acasă ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă nu merg cu el acasă".

Ulterior, ea a negat aceste declaraţii. Nici cu Mihaela Rădulescu, cu care a fost căsătorit din 1997 până în 1999, n-a fost prea calm. Regizorul George Ciubotaru, prieten bun cu Ştefan Bănică, a povestit la Antena 1 cum artistul a vrut să o bată pe Mihaela Rădulescu. „Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era şi a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi".

Click! spune:

Ștefan Bănică și Andreea Marin s-au căsătorit în SUA, în 2005. Pe 15 decembrie 2007 a venit pe lume Violeta. Artistul mai are un copil, Radu Ștefan, de 11 ani, a cărui mamă este Camelia Constantinescu. În ianuarie 2013, Andreea și Ștefan și-au anunțat divorțul.

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net