EXCLUSIV! EBa vrea nuntă cu 500 de invitaţi!

simeon stalpnicul png

Bat clopotele de nuntă în familia Băsescu! EBa a acceptat noua cerere în căsătorie a iubitului ei, Bogdan Ionescu, după doi ani de relaţie, presărată cu multe certuri, unele de-a dreptul copilăreşti. Nunta va avea loc cel mai probabil la primăvară.

Este mezina preşedintelui Traian Băsescu, aşa că-şi doreşte o petrecere pe măsura statutului ei. Surse din anturajul Elenei Băsescu ne-au dezvăluit că EBa este prinsă deja în febra pregătirilor, visând la o nuntă princiară.

Elena şi Bogdan au fost surprinşi, la sfârşitul săptămânii trecute, la mare, plimbându-se de mână pe faleză. (Capturi: Relaxtv)

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ea a urmărit cu interes, la televizor, căsătoria religioasă a Prinţului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock şi, fascinată de organizarea impecabilă, dar şi de luxul afişat de miri, Elena a pus pe hârtie câteva idei.

De pildă, a impresionat-o superba rochie de mireasă cu trenă a frumoasei prinţese, aşa că-şi va comanda una oarecum la fel, pentru care are pregătită o sumă frumoasă, de 10.000 de euro.

Ca să nu-i încaiere pe designerii din România, căci mulţi s-ar înghesui să-i lucreze ţinuta de nuntă, EBa a decis să-şi cumpere rochiţa din străinătate, din Franţa sau din Italia, momentan aflându-se la stadiul de răsfoit cataloagele marilor case de modă.

Rochia de mireasă a prinţesei Charlene a impresionat-o pe Elena Băsescu

simeon stalpnicul png

Costumul de ginerică va avea tot eticheta unei celebre firme, Elena oferindu-se să-i aleagă iubitului ei modelul, neîncrezătoare în gusturile lui vestimentare. Oricum, până în primăvară, când se anunţă marele eveniment, Elena şi Bogdan, poreclit Syda, au timp să pună la punct toate detaliile.

Au trecut pe listă şi numele câtorva localuri bune, unde nuntaşii să dănţuiască după ceremonia religioasă, viitorii miri fiind interesaţi şi de centrul de evenimente Ambasad'or, din Otopeni, pentru că este foarte spaţios şi luxos, dar şi de Palatul Ştirbey.

Culorile predominante la chef, pentru feţele de masă, scaune şi flori, vor fi roz şi mov. Îndrăgostiţii contează pentru programul artistic pe câţiva solişti români, însă sunt decişi să aducă şi un artist din străinătate.

Invitaţii, 500 la număr, vor fi aleşi pe sprânceană, cu siguranţă şi în funcţie de simpatiile politice ale ei, dar şi ale celebrului său tată, Traian Băsescu.

Iată-i pe bărbaţii din viaţa Elenei Băsescu!

Elena şi Andrei Hrebenciuc au format un cuplu timp de un an, în perioada 2007-2008, însă relaţia lor nu era privită cu ochi buni de Traian Băsescu, rival cu tatăl acestuia în politică.

După despărţirea de Andrei, Elena a ieşit o vreme cu Ionuţ Daniel Gheorghe, poreclit "Joe". Relaţia lor, care a debutat în decembrie 2008, a durat doar câteva luni, căci nu aveau mai nimic în comun.

Bogdan Ionescu, alias Syda, pare că i-a pus capac năbădăioasei EBa, chiar dacă cei doi şi-au spus „Adio!", din cauza infidelităţilor lui, în februarie. Au reuşit să-i împace prietenii, la Cannes, în urmă cu mai bine de o lună.

Citeşte şi:

Elena Băsescu merge la sală, dar tot fast-food mănâncă

EXCLUSIV! EBa, iubitul ţi-a cumpărat covoare noi!

Alin Cocoş, ceas Hublot de peste 15 mii de euro

Tăriceanu: EBa este un om incapabil care nu are cultura elementară din şcoala generală

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub alina sorescu png
cub armin nicoară png
cub anamaria prodan divorț png
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu
mobilizare Rusia Foto captură video
Autostrada Lugoj   Deva, zona viitoarelor tuneluri Holdea   Margina  Foto Daniel Guță (20) JPG
image
image
image
image
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg
bunicul luizei melencu supravegheat diicot jpeg
seceta