EXCLUSIV Eugen Cristea n-a crezut o iotă din mărturisirea fiicei sale: «Nu cred că Gabriela a fost la mormântul mamei sale»

Ultima actualizare:

Fosta prezentatoare de la Kanal D, Gabriela Cristea, a mărturisit luni, în exclusivitate pentru Click!, că, în ciuda celor care o blamează, a fost la mormântul mamei sale: „Am fost la mama la cimitir. Nu o să vă spun de câte ori am făcut-o sau de câte ori am să mai merg. Nu vreau să vorbesc mai mult despre lucrurile acestea, pentru că ţin de intimitatea mea şi nu cred că trebuie să facă subiectul unei discuţii publice".

Totuşi, tatăl brunetei, Eugen Cristea, nu crede că fiica lui să fii făcut acest lucru, pentru că nu a văzut semne.

„Sincer, m-aş bucura dacă ar fi fost la maică-sa la cimitir, dar eu nu cred că a fost. Dacă minte, e păcat. Soţia mea e îngropată la cimitirul de pe Metalurigiei, care e păzit nonstop, aşa că mi-ar fi spus paznicii sau femeile care tămâiază mormântul, că doar mă cunosc", a declarat Eugen Cristea, pentru Click!

La 8 iunie, se împlinesc trei ani de când a murit Didina Cristea, mama vedetei, aşa că bărbatul şi surorile răposatei, Aurica şi Florica, se pregătesc de parastas. „O să vorbesc cu preotul, ca să fixăm data pentru pomană. Sper să vină şi Gabi", ne-a mai spus văduvul.

Războiul dintre Gabriela Cristea şi familia ei datează de aproape două decenii. Se pare că după o răfuială cu părinţii în urma căreia i-au interzis să mai plece de acasă fără să anunţe, aceasta a sărit pe geam şi nu s-a mai întors. Mai mult, bruneta a fost atât de supărată încât nici la moartea bunicilor şi nici a mamei nu a fost prezentă. De supărare, Eugen, tatăl ei, a acuzat-o de crimă spunând că moartea soţiei lui a fost cauzată de faptul că Gabriela a refuzat să mai vorbească vreodată cu ea.

EXCLUSIV Cristea: «Am fost la mama la cimitir»

A FOST sau NU Gabriela Cristea la mormântul mamei ei? Află ce mărturisiri incredibile a făcut!

Reacţia lui Marcel Toader după ce Click! a dezvăluit că soţia Gabi Cristea a fost la mormântul mamei

FOTO Întâlnirea anului: Gabi Cristea a plâns în faţa tatălui ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net