EXCLUSIV Fiica Ralucăi Moianu ia premii pe bandă rulantă la balet

Ultima actualizare:

    Mara, alături de profesoara  ei, a primit multe  premii pentru balet
Mara, alături de profesoara ei, a primit multe premii pentru balet

Fetiţa Ralucăi Moianu (44 de ani) a moştenit gingăşia mamei ei, iar la 9 ani este o balerină în toată regula, cu multe premii la activ. Mara a ajuns să facă balet după ce şi-a pus în aplicare şi alte pasiuni.

„Sunt mândră de Mara. E un copil atât de independent, care face numai ce simte. Am dus-o la călărie, la înot, la pictură şi am lăsat-o să aleagă ce vrea. Şi a ales baletul. Acum este în clasa a 3-a, dar probabil că în clasa a 5-a va alege coregrafia.

Avea 5 ani când am trecut prin faţa Operei din Viena şi mi-a spus că i-ar plăcea să danseze acolo. Profesoara ei de balet a fost prim-balerină în trupa lui Oleg Danovski şi dânsa e încântată de dorinţa Marei de a fi ca ea. Idolul Marei e Alina Cojocaru (membră a Şcolii de Balet Regal din Marea Britanie), unul dintre românii care ne fac cinste în lume. Când era mică şi îi spuneam poveşti, aveam una cu o şoricică care făcea balet şi care se întâlnea cu Alina Cojocaru", ne-a povestit Raluca Moianu, acum director şi realizator de programe la Gold FM.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net