EXCLUSIV Florin de la Hi-Q «Fac sute de poze cu Sasha! E un sentiment fantastic şi nu vreau să pierd nimic»

Cine-i somnoros şi nu stă la poză?
Cine-i somnoros şi nu stă la poză?

Artistul Florin Grozea, 33 de ani, de la Hi-Q, ne-a povestit în exclusivitate cât de frumoasă şi emoţionantă este viaţa de tătic.

Florin, Sasha şi mămica Ioana
Florin, Sasha şi mămica Ioana

13 august 2013, ora 19.30. S-a produs miracolul! Florin Grozea, 33 de ani, a devenit tătic. Soţia sa Ioana l-a adus pe lume la spitalul Filantropia, din Bucureşti, pe micuţul Sasha. Trupa Hi-Q se afla la Mamaia unde filma emisiunea „Vara pe val", difuzată pe TVR 1.

Emoţionat Florin ne-a povestit că „în momentul în care Ioana i-a spus că se apropie momentul, a simţit cum îi explodează inima de fericire". Deşi imaginar credea că este pregătit pentru acest moment, emoţiile l-au inundat pe deplin. A condus spre Bucureşti ca un nebun repetându-şi în gând: „Sunt tătic! Sunt tătic!" fără însă a intui explozia de fericire care se va întâmpla când îl va strânge pe Sasha la piept.

Ce voinic avem noi aicea?
Ce voinic avem noi aicea?

„Nimic nu se compară cu bucuria de a-l ţine în braţe pe Sasha", ne-a povestit Florin recunoscând că ochii îi jucau în lacrimi de bucurie în timp ce îşi îmbrăţişa familia.

Mămica, Ioana Grozea şi Sasha
Mămica, Ioana Grozea şi Sasha

„Mihai şi Dana, colegii şi prietenii mei din trupa Hi-Q, m-au felicitat aproape imediat. De câteva luni bune numai despre venirea pe lume a lui Sasha vorbeam, aşa că atunci când, în sfârşit, s-a întâmplat am simţit în sufletele lor aceeaşi bucurie ca şi cea din inima mea", ne-a povestit Florin. Artistul s-a hotărât atunci să „ţină un jurnal foto cu fiecare clipă importantă din viaţa lui Sasha".


    Cine-i somnoros şi nu stă la poză?
Cine-i somnoros şi nu stă la poză?

„Sunt clipe minunate, miraculoase din viaţa noastră pe care nu ni le mai amintim deloc odată cu înaintarea în vârstă. Acestea sunt chiar la începutul drumului nostru prin viaţă. Vreau ca fiul meu să vadă cu ochişorii lui cum s-a făcut mare, pe unde a mers împreună cu mama şi tata şi ce lucruri frumoase a văzut când era foarte, foarte mic. Adică acum. Din păcate e imposibil să surprind cu aparatul foto fiecare secundă, însă dacă aş avea o putere mare, cu siguranţă nu aş rata nimic", ne-a zis Florin care ţine acest jurnal pe Internet.

27 octombrie 2013. Florin Grozea, Mihai Sturzu, Dana Nălbaru şi bandul Hi-Q, împreună cu gaşca veselă de prieteni şi familiile lor, au petrecut până seara botezul micuţului Sasha. Slujba a avut loc la o biserică din Capitală. „A fost ceva intim, în familie, dar a fost de neuitat", ne-a povestit Florin, care recent a revenit pe micile ecrane cu emisiunea „În ţara minunilor", difuzată în fiercare joi, pe TVR 2, unde îi are alături de Dana şi Mihai.

Florin Şi Ioana s-au căsătorit la 15 iunie 2011, chiar de ziua Ioanei, care a împlinit atunci frumoasa vârstă de 22 de ani.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
blake lively sarcina jpeg
jenna ortega (1) jpg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg