EXCLUSIV FOTO A pozat goală, iar acum s-a apucat de scris cărţi

Roxana Diţă, într-o şedinţă foto incendiară pentru Playboy Italia
Roxana Diţă, într-o şedinţă foto incendiară pentru Playboy Italia

A cochetat cu muzica şi a defilat pe podiumirile de modă, dar s-a retras din lumina reflectoarelor. Roxana Diţă revine însă în atenţie, dar cu o poveste de viaţă, pe care a aşternut-o în paginile unei cărţi autobiografice. Tânăra lucrează deja la roman de câteva luni.

Roxana Diţă (29 de ani) are un corp cu care strârneşte invidia multor domnişoare şi atuurile fizice pentru a profesa în continuare ca model, însă nu îşi mai doreşte o astfel de carieră.

Roxana Diţă, într-o şedinţă foto incendiară pentru Playboy Italia
Roxana Diţă, într-o şedinţă foto incendiară pentru Playboy Italia

Roxana Dita
Roxana Dita

În urmă cu şase ani, ea a făcut o şedinţă foto incendiară în Sardinia, pentru Playboy Italia, însă de curând s-a aşezat  la masa de scris şi îşi povesteşte viaţa în două romane pe care vrea să le termine până la sfârşitul anului.

"Este povestea vieţii mele. Sunt amintiri pe care le am de la trei ani, dar şi momente pe care le povestesc din adolescenţă şi din prezent. Sub îndrumarea unei scriitoare, care mă ajută să redactez, am scris deja 80 de pagini.

Cartea se numeşte «Dulcele amar», iar personajul principal este cât se poate de real şi se numeşte Roxana. Apar şi alte persoane din viaţa mea, care vor avea, însă, nume fictive. Este un volum dedicat femeilor, dar poate fi uşor citit şi de bărbaţi", ne-a declarat Roxana Diţă. 

Deşi nu a mai fost la prezentări de modă de peste cinci ani, Roxana Diţă are în continuare o siluetă trasă prin inel şi nu face nimic special ca să fie în formă. Ea a trecut recent printr-o perioadă dificilă după despărţirea de iubitul ei, Leo Bădescu, cu care a avut o relaţie de cinci ani, însă recunoaşte că acum are mai mult timp pentru a-şi face ordine în viaţă. 

Roxana Dita 2013
Roxana Dita 2013

"Am suferit, nu pot să mint. Au fost cinci ani din viaţa mea, alături de un om pe care l-am iubit. Ne-am despărţit la începutul lunii mai, însă nu am făcut circ, pentru că nu-mi stă în fire să-mi splăl rufele în public . Aşa am horătât că e mai bine. Am stat o lună închisă în casă, dar acum mi-am revenit", a adăugat Roxana.


    Roxana Dita
Roxana Dita

Deşi spune că deocamdată nu este nimeni în viaţa ei, Roxana nu duce lipsă de pretendenţi. Problema este că nu se simte încă pregătiră pentru o nouă relaţie sentimentală.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
1 somn jpg jpeg
image
image
image
image
rebeca pascu jpg
cub liviu dragnea png
Brasov 1 jpg
dan negru mihaela tatu jpg
cub niculae bădălău png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg