EXCLUSIV Ghenea, îl aduci din nou pe Butler în România?

simeon stalpnicul png

Din 29 noiembrie, Mădălina Ghenea va putea fi admirată în toată splendoarea ei şi în cinematografele din România. Ca să lanseze şi în ţara natală cel mai nou film al ei, actriţa va veni la Bucureşti la sfârşitul lunii. Deja toată lumea se întreabă dacă alături de ea va fi din nou Gerard Butler, celebrul actor de la Hollywood care i-a cucerit inima acum aproape doi ani.

Jumătatea lunii noiembrie o aduce înapoi în România pe Mădălina Ghenea (25 de ani), pentru premiera filmului "Dom Heminghway", o producţie unde a avut un rol principal alături de Jude Law şi de Richard E. Grant.

Acesta este primul ei rol important la Hollywood, după câteva producţii minore în filme italiene. Actriţa a fost de acord să promoveze filmul în ţara natală şi a acceptat oferta casei de film RoImage de a ajunge în România şi de a participa la câteva evenimente de lansare a producţiei.

Gerard Butler (43 de ani) are o relaţie ciudată cu românca Mădălina Ghenea

"Mădălina a fost foarte drăguţă şi a acceptat oferta de a reveni în ţară şi de a promova filmul. S-au dus tratative şi cu Jude Law, partenerul ei din film, însă acesta a fost prea ocupat cu proiectele sale şi nu a putut accepta invitaţia în ţara noastră", ne-a mărtururisit o sursă din apropierea Mădălinei. Se poate spune că actriţei i s-a împlinit un vis, mai ales că a declarat în câteva emisiuni de televiziune că şi-ar dori să joace alături de Jude Law.

simeon stalpnicul png

"Când am primit scenariul, nu-mi venea să cred că aş putea să interpretez un astfel de rol, cel al unei femei manipulatoare şi rea, alături de idolul meu", a mărturisit actriţa într-un interviu.

simeon stalpnicul png

Se pare că Mădălina Ghenea şi-a făcut deja programul pentru vizita în România. Pe lângă emisiunile tv şi interviurile pe care le va face ca să-şi promoveze filmul, frumoasa româncă vrea să ajungă şi acasă, în Slatina, unde mama ei, Constanţa Ghenea, ne-a spus că o aşteaptă cu braţele deschise.

simeon stalpnicul png

"Nu-i ştiu programul, însă cu siguranţă că va veni şi acasă şi o voi aştepta cu braţele deschise, ca la mama acasă. Încă nu m-a anunţat când va veni, dar ştie că voi fi aici. Nu ştiu dacă voi veni şi eu la premieră, încă nu am primit invitaţia", a spus mama Mădălinei, pentru Click!

În ceea ce priveşte venirea lui Gerard Butler, doamna Constanţa Ghenea nu ştia nimic, dar nici nu a putut nega o eventuală vizită a starului hollywoodian.

Actriţa româncă o joacă în filmul „Dom Hemingway" pe Paolina, o femeie fatală ce-l cucereşte pe un faimos hoţ abia ieşit din închisoare, acesta fiind interpretat de Jude Law. Filmul a fost regizat de Richard Shepard, îi mai are în rolurile principale pe Demian Bickir şi Emilia Clarke şi durează 93 de minute. După acest film, Mădălina a aceptat să joace în serialul „Borgia", unde a filmat deja pentru mai multe episoade din cel de-al treilea sezon, în rolul Doroteei Malatesta.

Frumoasa Mădălina Ghenea (25 de ani) a petrecut două zile de vis pe plaiurile mioritice în iulie 2013. Actorul scoţian (43 de ani) a venit în România de dragul ei.

simeon stalpnicul png

După aterizarea lui Gerard pe Aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni, cei doi amorezi s-au retras în munţi. Olteanca i-a oferit lui Butler un program turistic bine pus la punct. Cei doi au vizitat Bâlea Lac, Babele şi Castelul Bran, iar seara au înnoptat la o cabană din zonă. Relaţia celor doi nu a fost ferită de scandaluri. E ştiut faptul că scoţianul a călcat strâmb de mai multe ori. Nici Mădălina nu a dus lipsă de admiratori. Presa a scris că ea ar fi fost consolată de fotbalistul Marco Borriello, un burlac foarte râvnit în Italia, cu care s-a mai iubit în trecut.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

FOTO Mădălina Ghenea răvăşitor de sexy la lansarea filmului cu care-şi face debutul la Hollywood

VIDEO Scene de amor cu Mădălina Ghenea şi Jude Law, gol-puşcă

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
cub sebastian țopescu png
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia