EXCLUSIV! Gheorghe Zamfir a chefuit cu iubita cu 44 de ani mai tânără - FOTO/VIDEO

simeon stalpnicul png

Gheorghe Zamfir şi-a sărbătorit, vineri, cu mare fast ziua de naştere. La 71 de ani, celebrul naist a dat un chef la un hotel de patru stele din Capitală, unde au fost invitaţi doar prietenii apropiaţi. Iubita sa, Nicoleta Beca, o cântăreaţă de muzică populară cu 44 de ani mai tânără decât el, a fost sufletul petrecerii.

Maestrul Gheorghe Zamfir şi-a dorit o petrecere cu ştaif, restrânsă, la împlinirea celor 71 de ani, aşa că a invitat în cadrul select de la Hotel Royal, un stabiliment de patru stele din Capitală, doar prietenii apropiaţi.

Printre cei care au venit să-l sărbătorească s-au numărat Yen Jianwu (consilier cultural al ambasadei Chinei în România), Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, senatorul Marius Marinescu împreună cu soţia Liliana, avocata Paula Iacob şi cântăreţul Gheorghe Turda.

Zamfir şi iubita au avut-o ca invitată pe avocata Paula Iacob

simeon stalpnicul png

De departe însă, toţi ochii au fost aţintiţi spre iubita lui Gheorghe Zamfir, cântăreaţa de muzică populară Nicoleta Beca, mai tânără decât el cu 44 de ani, care s-a ocupat de organizarea petrecerii şi care arăta ca scoasă din cataloagele de modă într-un costum alb, foarte cochet.

Surse din apropierea cuplului ne-au mărturisit că Zamfir radia de fericire, iar „vinovată" de starea artistului e chiar femeia în vârstă de 27 de ani, care l-a făcut să nu-şi simtă vârsta, cei doi petrecând până la 2 dimineaţa.

Maestrul şi-a încântat prietenii cu câteva piese la nai

simeon stalpnicul png

Zamfir şi-a delectat invitaţii cu şampanie scumpă, mâncăruri alese, somon, caviar, brânzeturi fine şi tort de îngheţată, în plus i-a încântat chiar el pe aceştia cu câteva melodii la nai. Franţuzoaica Marie Noelle Boitel de Morisel (64 de ani) este prima soţie a lui Gheorghe Zamfir.

Noelle a intentat divorţ acum doi ani, acuzându-l pe naist de infidelitate, iar acum îi cere o pensie lunară viageră de 6.000 de euro, pentru suferinţele psihice produse. Divorţul s-a mutat de un an şi jumătate în Franţa, unde trenează.

De ani buni, averea lui Gheorghe Zamfir a ajuns pe mâna fiscului francez pentru că acesta nu şi-ar fi plătit impozite de milioane de euro.

Albert Ioniţă l-a fermecat cu «naiul atomic»

simeon stalpnicul png

Surpriza serii a fost Albert Ioniţă, un tânăr care l-a fermecat pe idolul său, cântându-i la un nai din cristal, acompaniat de Orchestra Ciocârlia, condusă de dirijorul Marin Alexandru. La sfârşitul recitalului, naistul a fost felicitat de Zamfir, care i-a botezat instrumentul „nai atomic".

Este împreună cu Nicoleta de doi ani

Gheorghe Zamfir (71 de ani) a cunoscut-o pe Nicoleta Beca (27 de ani), în urmă cu doi ani, la o emisiune a postului Etno Tv, unde cântăreaţa de muzică populară din judeţul Alba a fost invitată.

Între cei doi este o diferenţă de 44 de ani, însă acest lucru nu i-a împiedicat să lege o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi locuiesc împreună încă de când s-au cunoscut, iar Nicoleta îşi doreşte să devină soţia „regelui naiului", doar că mai are de aşteptat, pentru că divorţul maestrului de fosta nevastă nu s-a finalizat.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
recruti rusi razboi ucraina foto captura video twitter jpg
Muzeele Vaticanului se închid din nou jpeg
image
image
image
image
vladimir putin shutterstock jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg