EXCLUSIV Giulia a slăbit 18 kg cu ceai din cozi de cireşe


    2014- 50 de kilograme
2014- 50 de kilograme

Unde întorci capul, e imposibil să nu vezi celebrele reclame la ceaiuri de slăbit, firmele care le produc fiind din ce în ce mai numeroase. De la o vreme, mai multe vedete au încheiat contracte de imagine pe bani frumoşi, nou sosită în această categorie fiind Giulia Anghelescu.

A născut acum doi ani o fetiţă superbă, Sabina Antonia, şi nu s-a înfometat ca să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Giulia Anghelescu (29 de ani) a avut răbdare, a slăbit treptat şi sănătos, iar acum arată de milioane cu 18 kilograme în minus. Ei bine, recent a ieşit la iveală şi secretul siluetei ei, solista susţinând că un ceai din plate (Rithual Silhouette) a ajutat-o să fie trasă ca prin inel. Într-adevăr, schimbarea este uimitoare, iar mărturie stau şi fotografiile realizate pentru această campanie: "M-a ajutat la eliminarea kilogramelor în plus, dar şi la detoxifierea organismului. După naştere, am băut zilnic ceaiul şi am slăbit 18 kg", povesteşte Giulia.

2012- 68 de kilograme

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Pe lângă alte ingrediente naturale, ceaiul care a ajutat-o pe solistă mai conţine pulbere din cozi de cireşe, pulbere de mătase de porumb, pulbere din flori de soc, lămâie etc. Contractul de imagine cu firma respectivă i-ar fi îmbogăţit conturile Giuliei cu vreo 10.000 de euro.

Totuşi, artista nu se rezumă doar la această metodă de slăbire şi trage tare şi la sală pentru a avea o condiţie fizică bună în concerte. Ea nu este singura vedetă care promovează băuturi şi produse de slăbire şi detoxifiere: Mihaela Borcea, Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu, Dana Săvuică, Minodora, Andreea Marin şi solista de muzică populară Cornelia Rednic şi-au modificat silueta în bine, consumând ceaiuri din plante şi apoi încasând şi bani ca să să le facă reclamă.

Botezatu a dat jos 8 kg

Designerul Cătălin Botezatu (47 de ani) se cam rotunjise în 2009, în perioada în care o avea iubită pe Bianca Drăguşanu (32 de ani). Atunci, Bote a apelat la un produs de slăbit promovat în România de amica lui, Mihaela Borcea, şi anume ceaiurile detoxifiante Zein. Acestea conţin muşeţel, fenicul, floare de violetă, petale de trandafir etc şi Cătălin spune că l-au ajutat să scape de 8 kilograme în doar câteva săptămâni. L-au mai folosit Florin Petrescu, alias Axinte, Cristi Borcea şi Dana Săvuică.

2009

simeon stalpnicul png

2013

simeon stalpnicul png

Cornelia Rednic, pe scenă cu 10 kg mai puţin

Este mereu zâmbăreaţă şi iese la înaintare cu chipul frumos, iar acum şi cu silueta. Solista de muzică populară Cornelia Rednic (36 de ani) a fost şi ea aleasă de cei care produc "Canadian Tea" să promoveze produsul alături de Minodora.

"Am renunţat la cartofi prăjiţi, la făinoase şi consum multe legume. Am băut zilnic şi ceai, care mi-a grăbit arderile şi am reuşit să slăbesc", a declarat Cornelia. Împreună cu soţul ei, Lupu Rednic, solista mai are un contract de imagine şi cu vinurile Cotnari.

2011

simeon stalpnicul png

2013

simeon stalpnicul png

Minodora «a topit» 22 kg

Spectaculoasă este şi schimbarea Minodorei (36 de ani), care şi-a dorit mereu să scape de kilogramele în plus. A reuşit abia de doi ani încoace, când a combinat dieta cu sportul şi cu un aliat pe bază de plante, şi anume "Canadian Tea". Acest ceai conţine bucăţi de aloe vera, măr, rădăcini de lemn dulce, fructe de măceş, granule de ceai roşu african etc.

Acum, Minodora ne zâmbeşte din reclame, împuşcând doi iepuri dintr-un foc: o siluetă frumoasă şi 10.000 de euro din contractul de imagine."De 14 ani nu mai pusesem o fustă pe mine. Acum e altă viaţă", povesteşte solista.

2010

simeon stalpnicul png

2013

simeon stalpnicul png

A prins gustul şi acum vrea din nou pe micul ecran! Giulia plănuişte o revenire în televiziune

FOTO Credeai că ai văzut tot? Giulia şi-a şocat fanii «Semeni cu un mop»

FOTO Giulia Anghelescu şi-a speriat fetiţa cu tunsoarea ei

Giulia Anghelescu, criticată dur de fani. Uite ce i-a nemulţumit

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
dani mocanu
Razvan din Idicel la masa jpg
image
image
image
image
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României