EXCLUSIV! Huidu şi-a angajat şofer ca să-l ducă la serviciu


    Şerban  Huidu
Şerban Huidu

Şerban îşi revine cu greu după accidentul pe care l-a provocat luna trecută şi în urma căruia doi bărbaţi şi o femeie au încetat din viaţă. După „isprava" din octombrie, el nu mai are curaj să urce la volan, aşa că a fost nevoit să-şi angajeze un şofer.

Huidu este de nerecunoscut, căci a slăbit, conform apropiaţilor săi, în jur de 10 kilograme, şi este foarte tras la faţă, semn că a rămas marcat de tragedia pe care a provocat-o luna trecută.

Trist şi cu cozorocul şepcii tras pe ochi, de parcă s-ar feri de privirile iscoditoare, Şerban şi-a reluat activitatea la Prima TV, ce-i drept, în spatele camerelor de filmat, aşa cum de fapt şi anunţase.

Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute în timp ce cobora dintr-o maşină Alfa Romeo în faţa sediului Prima TV.

Şerban a coborât din maşină şi a intrat în sediul Prima TV. În pungă avea cafea caldă pentru colegi

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Acesta i-a cerut şoferului, pe care l-a angajat de curând, pentru a-l însoţi atât la serviciu cât şi prin oraş, să îl lase cât mai aproape de intrarea în sediul postului de televiziune, pentru a nu fi abordat de nimeni.

După ce a împins zgomotos portiera, Şerban a ţâşnit pe uşă, ţinând în mână o pungă plină cu bunătăţi pentru colegi. Ca un prieten bun, Şerban le-a adus „cârcotaşilor"cafele şi sandvişuri, ca să prindă puteri pentru o zi lungă de filmare.

După cumplitul accident, Huidu a hotărât să se retragă de pe sticlă, din respect pentru familiile îndoliate. În locul lui, lângă Mihai Găinuşă, stă acum Cătălin Dezbrăcatu, care se străduieşte să nu-i dezamăgească pe cei care l-au propus în rolul de co-prezentator.

A omorât trei persoane cu maşina

Data de 16 octombrie 2011 a fost fatidică pentru Şerban Huidu, viaţa lui schimbându-se radical de atunci. În acea zi, la ieşirea din localitatea Timişu de Sus, judeţul Braşov, maşina condusă de „cârcotaşul" Şerban Huidu a intrat pe contrasens şi a lovit un Logan, în care se aflau trei persoane.

Cei doi bărbaţi au murit pe loc, iar femeia la spital, după doar câteva ore. Şerban Huidu este cercetat în prezent pentru ucidere din culpă. Ancheta poliţiei este în derulare, iar expertiza maşinii urmează să stabilească exact cauzele producerii accidentului.

Mai citeşte:

Şerban Huidu vrea să-şi plătească păcatele: şi-a pus avocatul să discute cu familiile victimelor!

Procurorii au dispus expertizarea maşinii: Şerban Huidu nu a adaptat viteza la condiţiile de drum

Şerban Huidu, pe blog: «Mă doare sufletul! Nu voi mai apărea la Cronică din respect pentru victimele accidentului»

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg