EXCLUSIV! Ionuţ a scos 2 miliarde de pe urma morţii lui Ion Dolănescu?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fraţii Dolănescu sunt din nou în război! Mai nou, Dragoş îl acuză pe Ionuţ că scoate bani grei din spectacole şi din vânzări de cărţi, făcute în cinstea tatălui lor, regretatul solist Ion Dolănescu.

Ionuţ, potrivit fratelui său, ar fi organizat toate aceste evenimente prin „Fundaţia Ion Dolănescu", ca să nu mai plătească impozit.

Dragoş şi Ionuţ Dolănescu nu par dispuşi la o împăcare! Cei doi fraţi se ceartă din 2009, anul în care tatăl lor a trecut în nefiinţă, pe moştenirea estimată la 4 milioane de euro.

Ionuţ Dolănescu a moștenit talentul tatălui său și câștigă bani din activitatea artistică

simeon stalpnicul png

Până când instanţa le va împărţi averea în mod corect, Ionuţ nu stă cu mâinile în sân şi îşi sporeşte veniturile: „Zice de mine că nu am omenie, dar Ionuţ face bani de pe urma morţii tatălui nostru. Cine i-a dat lui dreptul să scoată CD-uri cu melodiile lui tata? Că averea nu a fost împărţită, deci nici unul dintre noi nu are acest drept. Ionuţ contestă şi acum valoarea drepturilor de autor ale lui tata, zice că ar face mai puţin decât au hotărât evaluatorii, adică 500.000 de euro. Ionuţ susţine că e vorba doar despre 100.000 de euro, asta ca să plătească impozit mai mic. Ionuţ a crescut cu acele melodii, cu ajutorul lor tata şi-a câştigat traiul. El, mai mult decât mine, ar trebui să aprecieze foarte mult aceste cântece", a declarat Dragoş Dolănescu în exclusivitate pentru Click!

Mai mult, Dragoş, parlamentar în Costa Rica, îl bănuieşte pe Ionuţ Dolănescu şi de evaziune fiscală.

„Cd-urile cu muzică şi cartea «Ion Dolănescu-o viaţă de cântec» au fost scoase pe piaţă prin «Fundaţia Ion Dolănescu». Ionuţ a făcut această fundaţie ca să scape de impozite. De unde a avut el bani să-şi cumpere casă în America? Zice de mine mereu că de ce vreau moştenire o casă în România, că eu locuiesc în Costa Rica. Dar el de ce vrea casă aici, că văd că stă mai mult prin America", ne-a mai spus Dragoş.

El este cu atât mai supărat cu cât Ionuţ încearcă să se promoveze pe spatele lui Ion Dolănescu, organizând concerte în memoria regretatului artist: „Îşi face şi publicitate pe spatele lui tata. Când face spectacole în memoria lui Ion Dolănescu pune pe afişe poze cu el mari şi cu tata mici".

Din patru spectacole, dar şi din vânzarea cărţii biografice, Ionuţ a reuşit să scoată aproape două miliarde de lei vechi, bani din care au fost plătite costurile de producţie, iar restul se pare că ar fi intrat în contul „Fundaţiei Ion Dolănescu". Ionuţ Dolănescu nu a putut fi contactat de către Click! întrucât este plecat din ţară, în turneu în America.

Din ce a scos bani

Tiraj de 5.000 de exemplare pentru cartea „Ion Dolănescu-o viaţă de cântec"- (20 de lei bucata) -1 miliard de lei vechi (25.000 de euro)

simeon stalpnicul png

4 concerte în memoria lui Ion Dolănescu - aproximativ 860 de milioane de lei vechi, din vânzarea biletelor al căror preţ a variat între 30 şi 250 de lei (Sala Palatului-loc VIP). Total - 20.000 de euro

Se bat pe o avere de 4 milioane €

Ion Dolănescu a trecut în nefiinţă pe 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. De atunci, cei doi fii ai săi, Dragoş şi Ionuţ, se bat pe averea pe care artistul a reuşit să o strângă de-a lungul vieţii.

După moartea cântăreţului de muzică populară Ion Dolănescu, moștenitorii au început o luptă aprigă

simeon stalpnicul png

Aceştia îşi dispută casa de pe Str. Caimatei, din Bucureşti (două milioane de euro), casa din Sinaia (200.000 de euro), teren de 812.64 m în Tunari, Ilfov (160.000 euro), teren de 1095.28 mp în Tunari, Ilfov (200.000 euro), casa din Butimanu, judeţul Dâmboviţa, 1/6 din casa din Str. Hagi Dina, Bucureşti, un loc de veci din cimitirul Belu, drepturi patrimoniale litigioase ale lui Ion Dolănescu, drepturi patrimoniale de autor ale lui Ion Dolănescu, un autoturism Dacia Logan, două certificate de proprietate emise de FPP.

Mai citeşte:

Ionuţ Dolănescu îşi atacă fratele prin muzică! Vezi versurile

Dragoş Dolănescu, despre războiul muzical: «Ionuţ este într-o criză de imagine»

Fraţii Dolănescu se bat şi în botezuri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Copiii Gasiti de afaceristul Adrian martian jpg
cometa secolului   Foto x Michael Jager 2 jfif
studenti discutie tinerie calculatoare shutterstock 513694219 jpg
gustari calorii jpg
Kate Middleton cu Prințul George și Charlotte  foto   Profimedia jpg
Mr Beast si echipa jpg
alimente nesanatoase shutterstock 2195235627 jpg
4 actu ninge la suceava jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net