EXCLUSIV! Iubita lui Prigoană s-a mutat în vila afaceristului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Foştii soţi Prigoană au o viaţă amoroasă palpitantă şi când nu mai sunt împreună. În timp ce iubitul lui Bahmu a fost surprins în tandreţuri cu o tânără, Silviu Prigoană face progrese în relaţia cu femeia care i-a luat locul vedetei tv. Deşi sunt împreună de puţin timp, aceasta s-a mutat în vila milionarului, care ar vrea s-o ia de nevastă.

După ce Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) a refuzat să se împace cu el, preferând să continue relaţia cu Mihai (31 de ani), mai tânărul ei iubit, Silviu Prigoană (50 de ani) a încercat să se detaşeze de ea şi să-şi refacă viaţa. La scurt timp după ce vedeta a declarat că nu se va întoarce la el, afaceristul s-a afişat în compania unei roşcate.

Omul de afaceri o pupă pe nas

simeon stalpnicul png

Femeia, care se numeşte Ramona şi este medic şi asistent universitar la Facultatea de Medicină, pare să-i fi intrat pe sub piele milionarului. Gesturile de tandreţe făcute în public trădează o apropiere care nu lasă loc la interpretări: Ramona şi Silviu Prigoană au fost fotografiaţi de către paparazzii ziarului „Ring", într-un local din Centrul Vechi sărutându-se cu foc.

Ba mai mult, femeia îl răsfaţă pe afacerist dându-i să mănânce o prăjitură cu linguriţa. Surse din preajma celor doi susţin că lucrurile au evoluat rapid între ei. Astfel, Ramona s-a mutat deja în somptuoasa vilă pe care Prigoană o are într-o zonă selectă a Capitalei, aceeaşi în care până anul trecut a locuit împreună cu Bahmu şi cei doi copii ai lor. Propunerea făcută noii lui iubite de a sta la el i-a luat prin surprindere până şi pe apropiaţii afaceristului.

VIDEO Prigoană nu se mai ascunde! Ce pasional o sărută pe noua iubită!

S-ar părea că Prigoană are gânduri foarte serioase cu noua lui parteneră de viaţă. Deşi formează un cuplu de numai aproximativ o lună şi jumătate, el ar intenţiona s-o ceară în căsătorie.

În timp ce unii prieteni de-ai milionarului cred că acesta vrea doar să se răzbune pe Adriana, care i-a respins avansurile, alţii sunt convinşi că acestuia i s-au aprins călcâiele după asistenta universitară. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat pe 23 ianuarie 2013, dar s-au separat neoficial vara trecută.

De Revelion, vedeta l-a cunoscut pe Mihai, un bărbat mai mic decât ea cu 7 ani, care i-a devenit iubit. Cei doi s-au mutat împreună în casa în care Bahmu stă cu chirie.

La scurt timp după ce relaţia ei cu Mihai a devenit publică, fostul soţ, Silviu Prigoană, a mărturisit că încă o iubeşte şi o vrea înapoi. Adriana şi Silviu şi-au negociat împăcarea, ea primind, printre altele, o maşină, acţiuni la Etno TV şi Taraf TV, jumătate dintr-un apartament şi un teren. Pentru că maşina nu era achitată, însă, reprezentanţii firmei i-au ridicat-o din faţa casei, lucru care s-a întâmplat după ce Bahmu a decis să rămână cu Mihai.

La rândul ei, şi Bahmu îşi vede liniştită de relaţia cu Mihai. Chiar dacă bărbatul a fost surprins ţinând de mână o altă femeie, vedeta nu-şi face griji. "Tânăra din fotografii are 16 ani şi este Bibi, nepoata lui Mihai, pe care o cunosc şi eu.

Adriana Bahmuţeanu şi iubitul ei Mihai au ieşit miercuri noaptea la plimbare

simeon stalpnicul png

O iubeşte foarte mult, el a crescut-o de mică, este ca şi copilul lui. Aşa se ţin ei, de mână", ne-a spus Bahmu, care ne-a asigurat că între ea şi Mihai lucrurile merg foarte bine.

Mihai, alături de nepoata pe care o ţinea de mână la mall

simeon stalpnicul png

Dovadă sunt şi imaginile surprinse de fotoreporterii Click! imediat după difuzarea imaginilor în care Mihai apărea plimbându-se în mall împreună cu tânăra respectivă.

Miercuri noapte, în jurul orei 1.00, Mihai şi Adriana au plecat cu maşina de acasă şi s-au dus să cumpere de la farmacie medicamente pentru Eduard, fiul cel mai mic al vedetei, care nu se simţea bine. La întoarcere, cei doi amorezi erau foarte zâmbitori, semn relaţia lor continuă, în ciuda speculaţiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net