EXCLUSIV Laura Cosoi: «Prima dată m-am îndrăgostit prin telefon»

Ultima actualizare:
«Aveam 19 ani când  am trăit prima dragoste»
«Aveam 19 ani când am trăit prima dragoste»

A fost iubita lui Smiley timp de cinci ani, acum este cuplată cu afaceristul Cosmin Curticăpean, însă Laura Cosoi îşi aminteşte cu plăcere de prima ei iubire, pe când încă era în Iaşi.

Pe când avea 19 ani, Laura Cosoi (31 de ani) gusta pentru prima dată din pocalul dragostei, primul ei iubit fiind un tânăr din Iaşi, oraşul în care locuia şi ea la acel moment. Povestea poate fi uşor transpusă într-o telenovelă, pentru că cei doi amorezi s-au văzut pentru prima dată abia după un an, până atunci toată relaţia fiind trăită prin telefon.

„Eram în Iaşi şi aveam 19 ani când am trăit prima dragoste. Până să ne vedem prima dată m-a sunat timp de un an pe telefonul fix. Fusesem la licee diferite, nu ne cunoşteam, însă el mă văzuse prin oraş. Cum nu aveam pe atunci mobil, m-a căutat pe numărul de acasă. A fost dragoste la primul auz. M-am îndrăgostit prin telefon.

Am stat doi ani împreună. Ne plăceau aceleaşi lucruri şi recunosc că îmi făcea mare plăcere să stau cu el la telefon. Era dintr-o familie cu un anumit statut în oraş şi el nu a dorit să ne vedem până nu ne-am cunoscut mai bine. Într-o bună zi şi-a făcut curaj şi a venit la mine acasă, fără să-mi spună şi m-a prins cu masca pe faţă. Când mi-a spus mama că mă caută cineva la uşă, am început să o şterg în timp ce mergeam să văd cine e, dar a fost mai rău pentru că am întins-o peste tot", a declarat, amuzată, Laura Cosoi. După separare, cei doi n-au mai păstrat legătura, dar Laura spune că păstrează şi acum vie amintirea acelor clipe. Vorba aceea: „Prima dragoste nu se uită niciodată".

«Aveam 19 ani când  am trăit prima dragoste»
«Aveam 19 ani când am trăit prima dragoste»

Roxana Vancea (22 de ani) a învăţat devreme ce înseamnă să ai fluturi în stomac. S-a îndrăgostit în clasa a VII-a de un tip cu trei ani mai mare decât ea, genul rebel şi nu foarte romantic. S-au iubit vreo şase ani. „Era fratele unei colege de clasă cu care mă vedeam foarte des. Ne făceam temele împreună, aşadar mergeam des la ea acasă.

Aşa a început totul între noi. Obişnuia destul de des să îmi facă surprize, dar ce mi-a rămas în minte este că după ce mi-am luat permisul, aproape în fiecare zi, găsea tatăl meu câte un bileţel pe parbriz cu texte de genul: «Mi-e dor de tine», «Te iubesc»... Primul sărut s-a întâmplat la două săptămâni de când eram oficial împreună şi a fost un moment penibil, dar care mi-a rămas în suflet. Eu nu sărutasem nici un băiat, aşa că aveam nişte emoţii groznice". Ruptura a fost bruscă. „Totul s-a terminat între noi în momentul în care l-am anunţat că vreau să merg la facultate în Bucureşti", a povestit, pentru Click! Roxana Vancea.

«Aveam 19 ani când  am trăit prima dragoste»
«Aveam 19 ani când am trăit prima dragoste»

Abia îşi luase buletinul, când a simţit primii fiori de dragoste. Tania Budi (45 de ani) povesteşte cu drag despre prima dragoste. „Eram în clasa a IX-a, iar el a XII-a. După ce a terminat liceul, a intrat în armată şi am păstrat legătura prin scrisori. Îmi cumpăram plicuri şi hârtie colorate. Am fost împreună cam un an. La un moment dat, şi-a luat permisie şi a venit să mă vadă. Făcea armata la paraşutişti şi, la cum era îmbrăcat, nu l-am recunoscut. Când l-am văzut la uşă am crezut că e sectoristul", povesteşte, amuzată, Tania Budi. Vedeta spune că a mai păstrat legătura cu prima ei iubire, până recent: „M-a mai căutat. Într-un an, când a auzit că voi prezenta «Cerbul de Aur" a venit până la Braşov, ca să mă vadă. Acum e plecat din ţară, s-a însurat, n-am mai vorbit de doi ani". (Ioana Creţu)


    «Aveam 19 ani când  am trăit prima dragoste»
«Aveam 19 ani când am trăit prima dragoste»

Frumoasa actriţă Crina Matei (41 de ani) a avut parte de o primă iubire ca-n filme, începută în clasa a VIII-a, şi care a durat cinci ani. „Îl chema Florin şi povestea noastră a început în ultimul an de şcoală generală şi a durat pe toată perioada liceului, încă patru ani. Îmi aducea flori, mă ducea la cofetăria Bucureşti, care acum a devenit hotelul Radisson şi îmi oferea cele mai bune prăjituri, ne plimbam prin Herăstrău sub clar de lună... A fost la majoratul meu şi tot atunci s-a întâmplat şi primul sărut, care a a fost fantastic. După ce amândoi am terminat liceul, el a plecat în străinătate şi relaţia nu a mai durat, distanţa şi-a spus cuvântul", a povestit, pentru Click!, actriţa Crina Matei.

Claudia Sexxy (34 de ani), fosta solistă din trupa Exotic, s-a despărţit de un an de turcul Refyk, cel pe care îl consideră ca fiind prima dragoste în adevăratul sens al cuvântului. Totuşi, fiorii iubirii adolescentine au „lovit-o" prima dată la 19 ani, după lungi tatonări din partea vecinului din cartier. „Am copilărit împreună, ne jucam împreună, ţin minte că ne certam din cauză că eu trişam la şotron şi la elastic.

Până la 19 ani a fost tatonare-prietenie, apoi sentimentele dintre noi au luat altă înfăţişare când el mi-a dat un bileţel prin care îmi cerea prietenia. După acel bilet au mai fost şi altele, printre care multe cu «te iubesc», continuate cu serenade sub fereastră, piesa Mariei Carey „I can.t live" nu o uit nici acum. Venea acasă şi îi ruga pe părinţii mei să mă lase la bairam. După ce am intrat în trupa Exotic, ne-am tot despărţit şi împăcat", ne-a spus Claudia Pătrăşcanu.

Stela Popescu a avut două căsnicii: una cu regizorul Dan Puican, ultima cu textierul Mihai Maximilian, dar primul iubit l-a avut la vârsta de 21 de ani. „Prima iubire a fost atât de departe, încât nu-mi mai aduc bine aminte. S-a petrecut în liceu, când aveam vreo 16 ani, iar el era mai mare cu doi ani. Era fratele unei colege de-ale mele şi m-au cucerit ochii lui albaştri.

A fost pentru prima dată când inima mi-a bătut mai tare, când am privit bărbatul altfel decât ca pe un camarad şi am avut fluturaşi în stomac. A fost ceva platonic, care a trecut repede pentru că eram mai băieţoasă şi nu mă gândeam la relaţii intime. Abia la 21 de ani am început să înţeleg ce se întâmplă între oameni, după ce l-am cunoscut pe primul iubit în adevăratul sens al cuvântului. Eu eram în prag de facultate, iar el era violonist. Mi-a plăcut că era talentat, gesturile lui frumoase. Nu cred că pentru aspectul lui îl plăceam, ci pentru talent. Relaţia noastră s-a «topit» pentru că eram prea implicată în profesie, şi am rămas prieteni!", ne-a spus actriţa.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net