EXCLUSIV Laurette: «Mihai se luptă şi acum pentru inima mea»

simeon stalpnicul png

Cinci ani şi un copil. Cam aşa ar suna pe scurt relaţia lui Laurette cu Mihai, fostul iubit. Chiar dacă s-au despărţit de trei luni, cei doi au rămas în relaţii foarte bune, de dragul fetiţei lor. Mai mult, Mihai le întreţine în continuare pe cele două şi se luptă să-i recâştige inima frumoasei mulatre.

În această vară, Laurette (29 de ani) a şocat pe toată lumea atunci când a anunţat că s-a despărţit de Mihai Ştefan, bărbatul cu care s-a iubit în ultimii cinci ani şi cu care are şi o fetiţă, pe Serena Luce-Maria (1 an şi 10 luni).

La începutul lunii iulie, fotomodelul şi-a luat copilul şi s-a mutat într-un apartament cu chirie, dând vina pentru despărţire pe lipsa de comunicare dintre ea şi fostul iubit.

„Am decis de comun acord să ne despărţim, din cauza lipsei de comunicare. Nu a fost o ceartă între noi, pot spune că am rămas în relaţii foarte bune cu Mihai, suntem prieteni acum", a declarat vedeta, pentru Click!

Laurette şi Mihai, cu fetiţa lor, Serena Luce-Maria

simeon stalpnicul png

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, fostul iubit a continuat să o întreţină atât pe Laurette, cât şi pe fetiţa lor şi să plătească toate cheltuielile casei.

Mihai este un bărbat cum rar mai găseşti în ziua de azi. Chiar dacă ne-am despărţit, el ne întreţine în continuare, plăteşte toate cheltuielile noastre şi vine mereu să o vadă pe cea mică, e ca la el acasă. Nu ştiu cum m-aş fi descurcat singură", a spus mulatra.

În plus, de când a aflat că fotomodelul îşi caută jumătatea în emisiunea „Mărul discordiei" de la Prima TV, Mihai a început să lupte şi el pentru inima ei, iar Laurette nu exclude posibilitatea unei împăcări.

„El îşi doreşte să ne împăcăm şi îmi spune mereu asta. Pot spune că pe lângă concurenţii din emisiune, mai există un bărbat care se luptă pentru inima mea, Mihai. Nu ştiu ce va fi până la urmă, voi lăsa timpul să decidă. Oricum, el va fi mereu foarte important pentru mine. E tatăl fetiţei mele şi bărbatul pe care l-am iubit atâta timp", a mărturisit vedeta.

Laurette are un nou iubit? Dansează sexy cu un bărbat

Laurette nu crede în împăcarea cu fostul iubit: «Chiar dacă el îşi găşeşte altă femeie, rămâne tatăl fetiţei mele»

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Charles si regina Elisabeta a II-a
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
intuneric
image
image
image
image
image png
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg
Camilla Parker Bowles Regele Charles si Regina Elisabeta  Foto Gettyimages (2) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
asteroid jpeg
21 Josephine cu Constantin Tanase IMG 6696 jpg jpeg