EXCLUSIV! Lavinia Pintea: ┬źNici un b─ârbat n-a putut s─â-i ia locul lui Adrian┬╗

image
Adrian Pintea ┼či Lavinia au fost c─âs─âtori┼úi 7 ani

Regretatul actor Adrian Pintea s-a stins din via┼ú─â acum cinci ani, ├«ns─â so┼úia lui Lavinia nu se poate resemna cu ideea c─â el nu mai exist─â. S-a retras ├«n ora┼čul natal, Craiova, duce o via┼ú─â retras─â ┼či noaptea "vorbe┼čte" ├«n vis cu iubitul ei so┼ú, Adrian Pintea.

Lavinia nu mai poate accepta un alt b─ârbat ├«n via┼úa ei. Toat─â aten┼úia ┼či-a ├«ndreptat-o spre studii, deoarece este ├«n anul al doilea de reziden┼úiat ├«n Psihiatrie.

Ziua o are plin─â, iar noaptea se lini┼čte┼čte vis├óndu-l pe regretatul actor. "La 2-3 s─âpt─âm├óni vin la Bucure┼čti, la morm├óntul lui Adrian. ├Än iunie se ├«mplinesc 5 ani de c├ónd el a plecat... Nu se ├«nt├ómpl─â nimic spectaculos ├«n via┼úa mea. Nu exist─â alt b─ârbat ├«n via┼úa mea, tr─âiesc spiritual, curat ┼či m─â hr─ânesc cu vise. Pe Adri ├«l visez foarte des, face parte din fiin┼úa mea, este ad├ónc ├«nr─âd─âcinat ├«n subcon┼čtientul ┼či ├«n sufletul meu. Eu sunt lini┼čtit─â, la Craiova, ├«ntr-o cas─â mare, frumoas─â, cu o gr─âdin─â ├«n care respir liber, a┼ča cum visa c├óndva Adrian pentru noi doi. Am trei c├óini pe care ├«i ador - Rex, Linda ┼či ┬źcopilul p─âros┬╗ Haiduc. Am o nepo┼úic─â superb─â, blond─â, cu ochii alba┼čtri - Maria Irina, nume pe care eu ┼či Adri ni le-am fi dorit pentru feti┼úa noastr─â, dac─â ar fi ap─ârut pe lume. Citesc mult, scriu, fac sport ┼či conduc ma┼čina cu o pl─âcere nebun─â", a declarat Lavinia pentru Click!

Mai mult, Lavinia ne-a povestit ├«n exclusivitate c─â s-a apucat s─â scrie ┼či a doua carte dedicat─â regretatului actor. ÔÇ×Lucrez la o c─ârticic─â despre so┼úul meu, via┼úa al─âturi de el ┼či co┼čmarul de dup─â, ca o continuare a primei c─âr┼úi, un omagiu adus lui Adri - ┬źLec┼úie de iubire cu Adrian Pintea┬╗", ne-a mai spus Lavinia.

S-au căsătorit de Crăciun, în 2000

Lavinia ┼či Adrian Pintea s-au c─âs─âtorit civil pe 25 decembrie 2000, iar cununia religioas─â au f─âcut-o ├«n vara anului 2001, la o biseric─â catolic─â, dup─â religia actorului. V─âduva nu mai ┼úine leg─âtura cu rudele so┼úului.

Ea ┼či sora actorului s-au judecat pentru averea lui ani de zile. La finalul procesului, Lavinia a primit o treime din averea lui, sora - jum─âtate, iar tat─âl vitreg, o cot─â de 1/6. Procesul a fost deschis de Lavinia, pentru c─â nu s-au ├«n┼úeles la notar.

Chiar dacă procesul s-a încheiat, ea nu mai ţine legătura cu rudele soţului. "Nu am mai vorbit de la moartea lui Adrian, iar acest lucru nu a fost hotărât de mine, a fost opţiunea lor.

De atunci, au fost prezenţi doar prin intermediul avocaţilor. Din momentul terminării procesului, i-am scos definitiv din viaţa mea. Mi-au produs prea multă suferinţă!", ne-a mai spus Lavinia.

Actorul e înmormântat la Cimitirul Bellu

Actorul Adrian Pintea a încetat din viaţă la 53 de ani, pe 8 iunie 2007, la Spitalul Fundeni, suferind de ciroză.

El urma s─â fie supus unui transplant, ├«ns─â din cauza insuficien┼úei cardia┬ş┬şce nu a mai ajuns la opera┼úie. Adrian Pintea e ├«nmorm├óntat la Cimitirul Bellu din Bucure┼čti, iar Lavinia merge lunar s─â-i cure┼úe morm├óntul.

S─âpt─âm├ónal ├«ns─â, o femeie de la cimitir, pl─âtit─â de Lavinia, are grij─â ca la morm├ónt s─â ard─â mereu o lum├ónare ┼či s─â fie flori.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg