EXCLUSIV Lavinia, veselă de când e iubita oficială a lui Bănică

simeon stalpnicul png

Lavinia Pârva este în culmea fericirii! Ştefan Bănică jr., cu care are o relaţie de mai bine de doi ani şi-a asumat public povestea lor.

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr, ţinându-se de mână prin parc noaptea! Fotografiile publicate în urmă cu două zile de revista „Ciao" au confirmat dezvăluirile făcute de Click! în septembrie 2011, când fotoreporterii noştri i-au surprins pe cei doi petrecând trei ore în cuibuşorul de nebunii al lui Ştefan.

Miercuri seara, la câteva ore după ce Bănică a recunoscut relaţia lor, iar fosta lui soţie, Andreea Marin, a admis că ştia povestea, Click! a surprins-o pe Lavinia în mare formă. Puţin după ora 21, ea a ieşit împreună cu o prietenă în apropierea blocului ei, să plimbe căţelul. Fetele au bârfit, au râs şi s-au uitat pe un telefon mobil de ultimă generaţie la toate ştirile şi fotografiile care făcuseră furori.

Fetele s-au amuzat toată seara (Foto: Blitz)

simeon stalpnicul png

Lavinia Pârva şi prietena ei au ieşit să plimbe câinele prin cartier (Foto: Blitz)

simeon stalpnicul png

Cu gura până la urechi, Pârva a luat telefonul din mâna prietenei ca să vadă cu ochii ei imaginile, apoi au continuat să vorbească şi să se plimbe. Lavinia Pârva are şi motive să fie relaxată! Bruneta, care i-a cucerit inima lui Ştefan Bănică jr. încă din perioada în care acesta era căsătorit cu Andreea Marin, nu va mai trebui să umble camuflată cu şepci şi hanorace ca să-şi vadă iubitul. Conform unor surse din lumea muzicii, Bănică ar fi rugat-o pe Lavinia să se îndepărteze de prietenele ei, pentru a-şi putea trăi în linişte dragostea, dar şi pentru a nu da de bănuit. Se pare că artista s-a conformat rugăminţilor iubitului ei şi, încet, încet, a rupt legătura cu mai multe persoane din jurul ei. Astfel, în ultimii doi ani, Lavinia Pârva nu a mai păstrat legătura nici măcar cu colegele ei de breaslă.

Mai multe prietene de-ale brunetei au simţit o schimbare la Lavinia şi s-au plâns că solista nu mai este la fel de deschisă ca altădată. În plus, cu timpul, relaţia dintre ele s-a răcit. Ştefan Bănică îi promisese mai tinerei sale iubite că îşi va suma relaţia, însă acesta a aşteptat să apară un moment potrivit să facă acest lucru şi să se mai liniştească apele după divorţul lui de Andreea. Surprinşi recent de paparazzi, Bănică a considerat că acum a sosit momentul mult aşteptat de Lavinia, de a-şi asuma relaţia cu bruneta care a cântat în trecut în trupa Spicy. Cei doi sunt doi oameni liberi şi, de acum nu mai au nici un motiv să se întâlnească în secret.

Andreea Marin despre Lavinia: «Fata asta nu e un model pentru copilul meu»

Andreea Marin a fost, ieri, foarte vehementă la adresa relaţiei fostului ei soţ. "Pentru mine nu e o noutate. Nu mă interesează ce face el cu viaţa lui. Probabil nu a mai putut să nege această relaţie şi asta e. Legat de fostul meu soţ, ştiu şi eu ce ştie toată ţara... Mi s-a părut ciudat că nu a dat publicaţia (n.r. Click!) în judecată atunci când a fost surprins într-un bloc cu o femeie (n.r. Lavinia Pârva). Acţiunile fostului meu soţ nu mi-au dat încredere. Eu nu i-am oferit niciodată ocazia asta. M-am luptat pentru noi şi pentru familia noastră", a declarat Andreea pentru "Acces direct".

simeon stalpnicul png

Vedeta a mai spus că iubita lui Bănică nu este un model pentru fiica sa. "Eu nu ştiu nimic despre fata asta. Nu ştiu dacă poate să fie un model pentru Violeta. Un model este cineva care a făcut ceva în viaţă, care are ceva în cap. Nu cred că poate să fie un model pentru copilul meu. Să socotească lumea, având în vedere ce se ştie despre ea. Nu ştiu dacă e un model sau nu. Ştefan nu a venit nici la ziua fiicei noastre, nici în prima zi de şcoală. Cine ştie, poate e ocupat, nu a avut timp. El nu mă respectă pe mine, dar sper să fie tată în continuare. Acum, am lângă mine un om care mă respectă, care se înţelege perfect cu Violeta", a mai spus Andreea.

"Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră", a declarat Ştefan Bănică jr., miercuri, pentru Mediafax.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Ştefan Bănică, trimis de Andreea să afle dacă are boli venerice?

Andreea Marin: «Relaţia lui Ştefan nu e o noutate pentru mine»

Andreea Marin, replici acide la adresa Laviniei Pârva: «Un model e cineva care a făcut ceva în viaţă»

Ştefan Bănică Jr. nu a fost la ziua propriei fiice

Lavinia Pârva, prima declaraţie despre relaţia cu Bănică Jr.: «Voi spune doar atât...»

Lavinia Pârva: «Un bărbat deştept ştie să înşele»

Un prieten al lui Ştefan, despre relaţia cu Lavinia: «Nu o înşală... sufleteşte»

Radu Groza, atac la Andreea Marin: «Mă bucur că Ştefan şi Lavinia sunt împreună»

Vezi ce a făcut Andreea Marin după ce a aflat de relaţia lui Bănică!

«Lavinia îmi stârnea erecţie. Mă uitam la Drăguşanca să-mi treacă». Vezi cine spune asta!

Lavinia Pârva, criticată dur de fani pentru relaţia cu Bănică Jr.: «Te simţi bine în rolul de amantă?»

shutterstock 1833215881 jpg
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
FotoJet (1) jpg
autostrada jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg