EXCLUSIV Lora, detalii despre intervenţiile chirurgicale: «O să am patru incizii»

Ultima actualizare:

    Lora (foto:Facebook)
Lora (foto:Facebook)

Verdict dur din partea medicilor turci pentru Lora! S-a dus să-şi trataze o problemă mai veche ginecologică la o clinică din Istanbul, dar a aflat că are mai multe afecţiuni. Specialiştii i-au descoperit cântăreţei că are pietre la rinichi, un nodul la tiroidă, bila nu este în regulă, suferă de hipoglicemie şi este şi anemică.

Stresul şi oboseala şi-au lăsat amprenta asupra sănătăţii Lorei. În urmă cu un an, cântăreaţa era sănătoasă tun, însă viaţa agitată şi ieşirile în lumina reflectoarelor i-au adus numai neplăceri. 

Cu ţinuta ei sexy, Lora a făcut furori la un eveniment monden, desfăşurat recent

"Acum îmi explic stările de oboseală, greaţa, răul de maşină şi problemele de digestie. S-au adunat cam multe şi îmi pare rău acum că m-am neglijat. Ştiam că am o problemă ginecologică, dar nu credeam să descoper şi altele.

O să revin peste două săptămâni să mă operez. Acum am făcut doar nişte analize amănunţite.  Mi s-a prelevat ţesut pentru o biopsie, pentru că am o rană pe col. O să aflu rezultatul peste o săptămână. Eu de fapt venisem să-mi tratez tumora uterină. 

În urma unei ecografii făcute în România am descoperit un miom, o tumoră benignă, de cinci centimetri, care trebuie operată.

Vor fi două intervenţii chirurgicale. Cea de-a doua pentru a rezolva rana pe col. Totul se va face laparoscop, nu mă vor tăia pe burtă.  Voi avea doar patru mici incizii, ceea ce înseamnă şi o recuperare mai rapidă, de cel mult o lună. Intervenţiile vor dura două ore.", ne-a declarat Lora. 

Deşi i s-a descoperită o tumoră destul de mare, cântăreaţa a dus boala pe picioare. Ea nu a acuzat niciodată dureri abdominale şi nici nu a avut sângerări, aşa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor.

Va face injecţii o dată la două zile

Dacă pentru rana pe col şi pentru tumora uterină a găsit o rezolvare chirurgicală, pentru celelalte probleme de sănătate cântăreaţa a primit tratament medicamentos.

Lora şi Dan Badea

Lora şi Dan Badea
Lora şi Dan Badea

"Având în vedere câte am aflat deodată, sunt bine. Nu o să stau acum să-mi plâng în pumni. Mă bucur că totul poate fi tratat. Trebuie să ţin tiroida şi bila sub control, aşa că o să am mare grijă de mine. O să urmez şi un regim de viaţă sănătos Nu o să mai mănânc toate prostiile.

Pentru anemie trebuie să fac injecţii, o dată la două zile. O să mănânc spanac şi urzici", ne-a mai spus cântăreaţa.

Lora şi soţul ei, Dan Badea, care a i-a stat alături în aceste momente de cumpănă, se vor întoarce în România în această seară, pentru a pune la punct activitatea muzicală a artistei din perioada imediat următoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net