EXCLUSIV! Luciu şi-a dublat tariful după ce şi-a pus silicoane!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Frumoasa Nicoleta Luciu abia face faţă cererilor pentru spectacole, mai ales de când s-a tunat! Cântăreaţa profită de noile silicoane şi şi-a mărit tariful, de la puţin peste 1.000 de euro la 2.000 de euro, pentru un show sexy de 45 de minute.

Sânii ei mari şi naturali au stârnit imaginaţia multor bărbaţi. Toată suflarea masculină a României visa până nu de mult cu ochii deschişi la nurii ei voluptuoşi.

Afaceristul Zsolt Csergo s-a dovedit a fi, până la urmă, „Făt Frumos pe Cal alb" al Nicoletei Luciu, dar parcă nu era drept ca sânii ei de-o frumuseţe rară să fie priviţi doar de ochii unui singur bărbat.

Nicoleta a pozat de şase ori în revista Playboy, iar acum, după două sarcini şi o operaţie de mărire a sânilor, toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură un nou pictorial.

Iar asta pentru că mama eroină, cu patru copii acasă nu renunţă nici în ruptul capului la imaginea sa de sex-simbol.

La sfârşitul lunii ianuarie Nicoleta a adăugat 570 g la fiecare sân, căci după naştere „podoabele" ei se cam uitau în jos, iar acum, decolteul său este mai apetisant ca niciodată.

Conştientă de acest lucru, Nicoleta Luciu îşi va relua concertele de luna viitoare, iar tariful a fost mărit direct proporţional cu mărimea sânilor. Altfel spus, un kilogram de sâni echivalează cu 2.000 de euro.

Deşi poate părea o sumă cam mare, căci vorba aceea, Andra, una din cele mai bune voci din România, cere tot cam atât, Nicoleta crede că „investiţia" merită.

Luciu promite un spectacol incendiar, în compania a cel puţin două dansatoare sexy, iar coregrafia se pare că va fi una care va ridica pulsul celor prezenţi la concertul superbei brunete.

Impresarul său, Radu Groza, are mare grijă de Nicoleta şi selectează cu atenţie locurile pentru concerte, căci vedeta are nevoie de mult spaţiu pentru a-şi desfăşura „forţele".

Nicoleta are deja înregistrate trei piese cu ajutorul a doi compozitori celebri: Mihai Alexandru şi Gabi Băruţă, iar în curând va filma şi un videoclip.

Şi ele au cerut mai mulţi bani după ce s-au tunat

Au investit mii de euro în operaţii estetice, în speranţa că ofertele de muncă vor curge gârlă. Au mizat pe un bust mai generos şi nu s-au înşelat, căci designerii au fost dispuşi să scoată mai mulţi bani din buzunar pentru a le avea în prezentările lor.

În decembrie 2008, Ramona Gabor (22 de ani) a mers la doctorul Adina Alberts şi a suferit trei intervenţii chirurgicale în aceeaşi zi: mărirea sânilor, modelarea nasului şi corecţia gambelor.

Ramona Gabor încasează chiar şi 1.000 de euro pe o prezentare de modă. Marina Dina  şi-a crescut tariful de la 100 la 300 de euro

simeon stalpnicul png

Ea a suportat cu stoicism dureri groaznice, dar a meritat căci imediat după aceea şi-a mărit tariful de la 100 de euro la 300 de euro. A devenit mult mai celebră între timp aşa că acum încasează chiar şi 1.000 de euro pentru o prezentare de modă.

Şi Marina Dina (23 de ani) a făcut investiţii în imaginea ei, pentru a-şi putea mări tariful. Vechile silicoane nu i-au mai plăcut, aşa că, la începutul anului 2010, Marina a dat fuguţa la chirurgul estetician George Ciolacov şi şi-a îmbunătăţit sânii cu 350 ml de silicon, corectându-le totodată şi forma.

La doar o lună de când şi-a schimbat implanturile, fosta asistentă a lui Mihai Morar a început să câştige bani frumoşi, fiind cerută insistent de designeri în prezentările de modă. Blondina şi-a crescut imediat tariful de la 100 la 300 de euro, în condiţiile în care noile silicoane au costat-o 2.000 de euro.

CIteşte şi:

Nicoleta Luciu nu e fiţoasă: «Fac cumpărături şi în angrouri»

Nicoleta Luciu: «De multe ori uit de sâni prin casă»

EXCLUSIV! Uite cum şi-a «aranjat» Nicoleta Luciu corpul după ce a născut

Nicoleta Luciu s-a întors din Veneţia: «Tripleţii i-am lăsat acasă cu bunicile şi bonele»

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg