EXCLUSIV Mădălina Ghenea şi iubitul, pază de 6.000 de euro

simeon stalpnicul png

Weekendul care tocmai a trecut a fost unul plin pentru Mădălina Ghenea şi Gerard Butler. Celebrul actor a venit în România şi a petrecut două zile în compania frumoasei sale iubite, care l-a plimbat pe plaiurile mioritice. Click! a aflat cât a costat „escapada" celor doi.

După mai bine de un an de relaţie, Gerard Butler şi Mădălina Ghenea au făcut următorul pas, iar celebrul actor a venit în România pentru a vedea o parte din frumuseţile ţării. Sâmbătă la prânz, în jurul orei 13.30, acesta a aterizat pe Aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni, iar de acolo s-a îndreptat către aeroportul Băneasa, de unde a decolat cu un elicopter privat cu destinaţia Argeş.

La hotelul “Valea cu Pești”, Gerard Butler, 43 de ani, s-a lăsat fotografiat de turiștii aflaţi acolo

simeon stalpnicul png

După ce s-a întâlnit cu Mădălina, cei doi au plecat împreună spre Bâlea Lac, într-un automobil blindat pe care l-a condus chiar celebrul actor, însă au fost urmăriţi îndeaproape de doi bodyguarzi însărcinaţi cu paza şi protecţia lor, al căror tarif este de aproximativ 35 de euro pe oră. Butler a fost fascinat de Transfăgărăşan, considerat cel mai frumos drum din lume şi de peisajele din România.

Elicopter 1.500 €/oră

simeon stalpnicul png

Bodyguard 35 €/oră

simeon stalpnicul png

Au înnoptat la hotelul de patru stele „Valea cu Peşti", situat la câţiva kilometri de Lacul Vidraru, într-o garsonieră al cărei preţ este de 250 de lei pe noapte şi nu au avut nici un fel de pretenţii. Au mâncat preparate tradiţionale româneşti, iar ca desert au servit o plăcintă cu brânză şi stafide.

Mașini de teren 500 €

simeon stalpnicul png

Masă și cazare 300 €

simeon stalpnicul png

Costul primei zile din minivacanţa lor s-a ridicat la mai bine de 10.000 de euro. A doua zi de dimineaţă, Mădălina şi Gerard au părăsit luxosul hotel, ajutaţi de patronul acestuia şi au apelat la încă doi bodyguarzi, care i-au însoţit în restul timpului petrecut în România. Cei doi au plecat către Bran, la bordul aceluiaşi elicopter folosit cu o zi înainte, al cărui cost se ridică la 1.500 de euro pe oră şi au făcut un popas pe platoul Bucegilor, pentru că au vrut să vadă Babele şi Sfinxul. Aici s-au transformat rapid în punctul principal de atracţie al turiştilor, care au vrut să se pozeze cu ei.

Mădălina și Gerard au plecat ieri, separat, de la pensiunea “Piatra Albă”, din Fundata

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Doi dintre bodyguarzii care i-au păzit non-stop

simeon stalpnicul png

Ajunşi în Bran, îndrăgostiţii au vizitat atracţiile din zonă, iar spre seară s-au retras la pensiunea "Piatra Albă", din satul Fundata, pentru a-şi trage sufletul. Aici au fost cazaţi într-o cameră matrimonială, care costă 120 de lei pe noapte şi au fost serviţi cu aceleaşi bucate tradiţionale de care Gerard s-a îndrăgostit cât a stat în România. Cea de-a doua zi de "aventură" pe plaiurile mioritice i-a costat peste 13.000 de euro, dar banii nu sunt o problemă pentru celebrul actor. Ieri, la prânz, Mădălina şi Gerard au părăsit România de pe aeroportul Otopeni.

Chiar dacă cele două zile petrecute în România i-au dat ocazia lui Butler să fie aproape de iubita lui, se pare că ceva l-a deranjat. O persoană care a asistat la ultima lui seară în ţară a mărturisit că acesta era foarte nervos şi agitat, iar între el şi Mădălina a avut loc un schimb de replici mai dur, motivul disputei fiind necunoscut. "Gerard a fost foarte încântat de peisaj, dar era vizibil nervos. A tot discutat cu Mădălina,dar nu ştiu despre ce", ne-a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Mădălina Ghenea a plecat din România direct la filmări în Italia!

FOTO EXCLUSIV Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, păziţi de o armată de bodyguarzi la Bran

FOTO EXCLUSIV Mădălina Ghenea s-a ascuns de paparazzi chiar şi noaptea, pe coclauri

FOTO Iată cu ce amintiri a rămas un român după plimbarea cuplului Butler-Ghenea în Bucegi!

FOTO Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au vizitat la Babele. După plimbare, au comandat de mâncare

vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
cub visarion alexa png
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
reghecampf si anamaria prodan
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Drone ale armatei iraniene depozitate intr-o baza subterana din Muntii Zagros Captura YouTube
dominic fritz dezbatere traian jpg
image
image
image
image
asteroid jpeg
21 Josephine cu Constantin Tanase IMG 6696 jpg jpeg
iphone sursa FOTO Pixabay
mănăstire San Estevo Ourense sursa youtube jpg
Cappadocia
cub visarion alexa png