EXCLUSIV! Mădălina Pamfile a vrut să-i strice «casa» lui DJ Harra

Ultima actualizare:

    Mădălina Pamfile
Mădălina Pamfile

Un sărut pasional în plină stradă o cupla pe Mădălina Pamfile cu Alexandru Maxim, fotbalistul celor de la Pandurii Târgu-Jiu. Şi totuşi, cea care i-a pus inima pe jar nu este “iepuraşul lui Mazăre”, ci o altă vedetă râvnită de mulţi burlaci celebri şi cu bani: Dana Neacşu, alias DJ Harra. 

Sfârşitul anului trecut o surprindea pe Mădălina Pamfile (19 ani) în braţele lui Alexandru Maxim (23 de ani), fotbalist la Pandurii şi toată lumea credea că fostul iepuraş Playboy l-a dat uitării pe Gabi Matei (22 de ani), jucătorul Stelei, cel care-i fusese alături mai multe luni. De fapt, lucrurile au stat cu totul altfel şi Mădălina nu intra decât în rolul de amantă a fotbalistului de la Pandurii, acesta începând o relaţie cu DJ Harra (29 de ani) încă din toamnă.

Surse apropiate cuplului ne-au mărturisit că relaţia dintre Maxim şi Dana Neacşu a început în octombrie şi dragostea dintre cei doi căpătase deja proporţii atunci când fosta asistentă a lui Capatos şi-a băgat coada. Surpriză mare după Revelion, când Mădălina şi Dana au trebuit să se suporte la o petrecere cu lăutari.

Alexandru Maxim a reuşit să o recucerească pe DJ Harra, alias Dana Neacşu

Mădălina şi-ar fi băgat  coada în relaţia Danei  Neacşu cu jucătorul de  fotbal Alexandru Maxim
Mădălina şi-ar fi băgat coada în relaţia Danei Neacşu cu jucătorul de fotbal Alexandru Maxim

Fosta asistentă a lui Capatos i-a dat dedicaţii DJ-iţei, într-un mod ironic, în timp ce Harra trimitea bezele pentru iubitul fotbalist tot sub forma unor dedicaţii de genul "Pe cine iubesc eu, pe golanul meu!", deşi supărarea cauzată de amantlâcul cu Pamfile încă nu o înduplecase pe fosta iubită a lui Vârciu. Asta până pe 15 ianuarie, când DJ Harra a ajuns la Târgu Jiu şi a acordat o şansă de împăcare fotbalistului, ieşind cu el la cafea.  "Vreau ca relaţia mea să fie discretă", a declarat DJ Harra pentru Click!

Fosta sexy-asistentă a lui Dan Capatos şi stelistul Gabi Matei s-au iubit patru luni, însă au pus punct relaţiei pentru că, spunea Mădălina, Gigi Becali nu era de acord cu idila lor. În vară, bruneta a suportat cu greu acest gând şi a vrut să se sinucidă. La aproape 8 luni de la despărțire, Gabi Matei a depus plângere la poliție acuzând-o pe brunetă de hărțuire, după ce aceasta ar fi mers la apartamentul lui în stare de ebrietate și ar fi bătut cu pumnii și picioarele în ușă. Pamfile neagă că l-ar fi terorizat pe stelist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net