EXCLUSIV Mama câştigătoarei de la «Dansez pentru tine», ameninţată din puşcărie!

simeon stalpnicul png

Simona Dumitru, mama Ellei de la “Dansez pentru tine”, şi familia acesteia trăiesc în teroare din cauza ameninţărilor cu moartea pe care le primesc din închisoare, de la bunicul tinerei. Bărbatul se află închis pentru că şi-a atacat familia în 2010. Bărbatul a mai făcut puşcărie în trecut pentru că şi-a înjunghiat amanta cu bestialitate. 

Simona Dumitru, mama Ellei care a câştigat marele premiu la "Dansez pentru tine" trăieşte o adevărată dramă. Închis într-un penitenciar la Aiud, bunicul Ellei îşi ameninţă familia cu moartea.

Simona Dumitru

simeon stalpnicul png

Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, şi-a atacat familia în 2010, iar în 1998 a fost condamnat pentru că şi-a înjunghiat amanta. Îngrozită de ameninţările tatălui, mama Ellei i-a scris directorului închisorii, iar răspunsul a lăsat-o mută.

Condamnat la 10 ani, acesta ar putea fi eliberat în noiembrie pentru bună purtare, iar familia lui trăieşte cu groază, că s-ar putea trezi la uşă cu criminalul.

simeon stalpnicul png

"Eu şi familia mea trăim un coşmar. Tatăl meu ar putea fi eliberat înainte de termen. În 1998 a fost condamnat la12 ani că şi-a omorât amanta de 31 de ani, dar a fost eliberat la 5 ani jumătate. În 2010 a ameninţat o femeie cu moartea, apoi a vrut să ne omoare pe noi. Noi făcusem plângere la poliţie cu două zile înainte să ne atace. Pe mama a lovit-o cu toporul, iar pe actualul meu soţ a aruncat acid sulfuric. Directorul închisorii mi-a scris că ar putea fi eliberat pentru bună purtare. În SUA, pentru omor făceai închisoare pe viaţă! Eu sunt paralizată de la gât în jos. Cum să mă apăr? Legea spune că îi dă ordin de restricţie ... Noi am încercat să-l reintegrăm în societate, dar am primit topoare şi acid sulfuric. Mă bucur că Ella e departe de casă. Ce linişte îi putem oferi noi?", ne-a declarat Simona Dumitru.  

Ella Dumitru are o poveste de viaţă emoţionantă: mama ei a rămas imobilizată la pat după ce fusese înjunghiată de fostul soţ. Sorin, actualul soţ al Simonei Dumitru, a fost şi el mutilat, în 2010, după ce bunicul Ellei l-a stropit cu acid sulfuric, iar pe bunica ei a lovit-o cu un topor în ceafă.

După ce Ella a câştigat 60 000 euro la "Dansez pentru tine", în 2010, împreună cu Octavian Strunilă, tânăra s-a certat de la bani cu mama ei, dar acum s-au împăcat. În prezent Ela s-a stabilit în Anglia.

simeon stalpnicul png

«Ella, vino acasă! Nu mai spăla wc-uri în Anglia»

Ella Dumitru s-a aliat cu tatăl condamnat

A câştigat «Dansez pentru tine» dar a plecat la muncă în Anglia

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
cub ioana ilie nastase png
cub theo rose anghel damian png
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
Rica Raducanu
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
image
image
image
image
16 foto 1   case antipirati jpg
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg