EXCLUSIV Marcel Pavel a făcut botez de 40.000 euro pentru fiica sa

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Marcel Pavel şi-a creştinat duminică fetiţa la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală. Aceasta a fost şi prima apariţie în public a micuţei Iuvenalia Ioana. Artistul a cântat inclusiv la tobe la petrecerea de botez a fetiţei sale, iar Pepe şi soţia lui au încins ringul de dans.

Marcel Pavel a avut emoţii mari duminică la botezul fetiţei sale. Nici nu a început bine petrecerea, că artistul şi-a lăsat invitaţii pe mâna soţiei sale, Violeta, şi a plecat pentru circa 40-45 de minute la TVR1, pentru a cânta în direct jingle-ul emisiunii "Preţuieşte viaţa", care a readus-o pe Andreea Marin pe micul ecran.

La petrecere, Violeta Pavel a purtat o rochie Dolce & Gabanna.

“Maestrul de ceremonii” Cătălin Măruţă şi naşul Nicolae Botgros

simeon stalpnicul png

Soţia artistului a afişat un trup de invidiat la numai trei luni şi jumătate de la naştere. Invitaţii s-au delectat cu mâncăruri fine, un tort de 27 kg şi muzică de calitate.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie, înlănţuiţi pe ringul de dans

simeon stalpnicul png

Costurile botezului s-au ridicat la circa 40.000 de euro. Dar ce nu face artistul pentru Iuvenalia? Surprizele muzicale s-au ţinut lanţ. După ce Gina Pavel, sora lui Marcel, şi George Pavel, fratele său, au susţinut câte un recital, a venit rândul proaspătului tătic. Marcel a cântat alături de Orchestra "Lăutarii". Momente  muzicale de magie s-au născut şi în timpul recitalului oferit de Connect-R.

Tortul din ciocolată şi vişine a fost îmbrăcat în marţipan

simeon stalpnicul png

Artistul i-a provocat pe Adi Minune şi Marcel Pavel, acesta din urmă, baterist la bază, interpetând un solo inedit la percuţie. Connect-R a reuşit să-i scoată la dans pe Raluca şi Pepe.

Iuvenalia Ioana a fost creştinată de cinci perechi de naşi, printre care violonistul Nicolae Botgros, dirijorul Orchestrei "Lăutarii" de la Chişinău. Slujba a fost oficiată de cinci preoţi, printre ei şi Emil Cărămizaru, duhovnicul lui Ion Dolănescu. Fetiţa a plâns puţin doar când a fost băgată în cristelniţa decorată cu trandafiri roşii, roz şi albi. Atunci când au auzit Corul Divina Armonie, părinții ei nu şi-au mai putut stăpâni lacrimile.

Marcel Pavel a plecat de la botezul fiicei sale de dragul unei alte femei

FOTO 5 luni, 5 preoţi, 5 perechi de naşi. Marcel Pavel şi-a botezat fetiţa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net