EXCLUSIV! Marina Almăşanu, răsfăţată de amant în Italia - VIDEO

image
Click! v-a anunţat în exclusivitate despre divorţul soţilor Socaciu

Să fii amanta unui milionar în euro nu e de ici de colea. Marina Almăşan şi Georgică Cornu şi-au făcut de cap, la sfârşitul anului trecut, la Milano. Click! vă arată imagini, în exclusivitate, cu cei doi la braţ, în Italia.

Ea are 50 de ani, iar el 57, însă, dragostea îi face să se comporte ca doi tinerei. Se ţin de mână, se îmbrăţişează şi îşi fură unul altuia câte un sărut pe unde apucă.

image
Amorezii nu au dorit să fie văzuţi împreună şi au mers unul în spatele celuilalt, în aeroportul din Milano

Scenele de tandreţe nu s-au consumat în văzul cunoscuţilor, ci la peste 1.600 de kilometri distanţă de Bucureşti. Mai exact în Milano. Vedeta tv, care era pe atunci soţia lui Victor Socaciu, şi-a planificat o vacanţă de vis în Italia, cu Georgică, în perioada 19 -21 decembrie 2011.

Tocmai de aceea, şi-au cumpărat biletele de avion de la agenţii diferite şi au venit separat la aeroport. Abia pe Aeroportul Milano Linate, după ce au aşteptat separat bagajele, Georgică a îmbrăţişat-o şi au pornit împreună cu acelaşi taxi, care i-a dus la luxosul Hotel Grand Plaza, de patru stele.

__________________________________________________________

VIDEO Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea filmul!

Acesta se află chiar lângă Domul din Milano, astfel că şi preţurile sunt pe măsură. O noapte de cazare costă aici în jur de 175 de euro, dar de frică să nu se afle că au o relaţie, aceştia au rezervat două camere.

simeon stalpnicul png

Nu s-au putut abţine să stea prea mult departe unul de celălalt şi au fost surprinşi în timp ce se furişau dintr-o cameră, într-alta, unde petreceau împreună ore-n şir.

simeon stalpnicul png

Nici ziua nu se plictiseau: şi-au umplut vremea cu plimbări romantice, dar şi cu sesiuni de cumpărături. Surse bine informate au povestit pentru Click! că miliardarul i-a cumpărat iubitei haine, cosmetice scumpe, bijuterii, dar şi un ceas pe care Marina pusese ochii.

Georgică e însurat de 16 ani şi are doi copii

Şi în familia timişoreanului apele sunt tulburi. Oana Maria Cornu (43 de ani) este soţia miliardarului de 16 ani şi i-a dăruit acestuia doi copii, o fată de 14 ani şi un băiat de 12 ani.

Acum femeia nici nu se mai gândeşte să rămână alături de el şi a intentat acţiunea de divorţ pe 8 martie, iar pe 17 mai este programată prima înfăţişare la judecătoria din Timişoara. Cei doi au încercat, în 2010, să se despartă la notar, însă nu s-au înţeles cum să împartă averea.

Victor Socaciu a divorţat de ea după escapada amoroasă

Când a aflat că Marina îl înşală, Victor Socaciu nu a mai stat pe gânduri şi a divorţat de ea. Pentru ca lucrurile să nu se complice, artistul a desfăcut mariajul în faţa notarului.

"Nu multe au avut parte de un divorţ ca al ei", ne-a spus Victor, care a lăsat să se înţeleagă că totul a decurs în linişte şi că i-a redat libertatea fără să-i pună condiţii.

Almăşanca însă a declarat, în urmă cu două zile, că soţul ei este vinovat de eşecul căsniciei, care "scârţâia" de ceva vreme. Divorţul, despre care Click! v-a anunţat în premieră, a avut loc în urmă cu două săptămâni. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 16 ani şi au crescut împreună doi copii.

Citiţi duminică cum a fost răsfăţată Almăşanca la Milano

Citeşte şi:

VIDEO EXCLUSIV! Almăşan şi miliardarul, filmaţi la hotel! Soţia lui: «A pus ochii pe el când l-a văzut cu 10.000 €»

EXCLUSIV! Marina Almăşan, cu perucă la întâlnirea cu amantul miliardar - FOTO / VIDEO

Marina Almăşan dă vina pe soţ: «Victor este singurul vinovat pentru eşecul căsniciei noastre»

Maria Dragomiroiu despre divorţul Marinei Almăşan: «Îmi pare tare rău de copil»

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
pexels engin akyurt 3356489 jpg
Issey Miyake
(EPA EFE) foto1 jpg
foto1 valentina si  jpg
calendar ortodox 2021 10 august sfantul mucenic lavrentie arhidiaconul mucenic la roma jpeg
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg