EXCLUSIV Mărioara Zăvoranu a pus ochii pe un bărbat italian

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Înainte de scandalul Oanei cu Pepe, doamna Zăvoranu a apelat la vrăjitoare, de data acesta pentru o problemă de suflet. I s-a pus pata pe un italian, în vârstă de 50 de ani, şi îl vrea cu tot dinadinsul.

Singură şi certată cu fiica ei Oana, Mărioara Zăvoranu parcă a înnebunit. Dă din colţ în colţ, recurgând la tot soiul de fapte deochiate. Din disperare, a dat iama în casa vrăjitoarei Melissa, sperând să-şi îndeplinească dorinţele macabre. După ce i-a solicitat vrăjitoarei mai multe cerinţe împotriva fiicei ei, Oana, doamna Zăvoranu a pus ochii pe un domn italian mai înstărit, pe care şi-l doreşte de soţ.

„Mărioara mi-a cerut să-l fac pe bărbatul italian să fie al ei pentru totdeauna. Ca să pot realiza descântecul i-am cerut să îmi aducă o poză de-a lui, păr din părul lui, praf din urma lui şi măsura patului în care doarme el, în lungime şi lăţime. A reuşit să mi le aducă prin intermediul menajerei italianului, care e bună prietenă cu ea", a declarat pentru Click! Melissa, singura vrăjitoare de magie neagră din România.

simeon stalpnicul png

Ca să funcţioneze magia este nevoie de alte misiuni mai complicate, însă cu ajutorul menajerei, ele pot da rezultatul dorit.

„Poza domnului respectiv, care a fost arsă, aşa cum cere ritualul, trebuie să fie pusă la un cap de mort care începe cu litera numelui italianului, iar aţa, părul şi mierea de albine descântate trebuie să fie trimise înapoi în Italia, să ajungă din nou la menajeră pentru ca acest bărbat să-i cadă la picioare pentru totdeauna. Mierea de albine trebuie pusă în cafeaua pe care o bea italianul dimineaţa" a recunoscut Melissa.

Vrăji împotriva Oanei

Prima oară când Marioara Zăvoranu a apelat la serviciile de magie neagră ale vrăjitoarei Melissa s-a întâmplat în 2006.

„Mărioara mi-a cerut să-i fac un descântec ca Oana să nu câştige nici un proces. Văzând că promisiunea făcută s-a îndeplinit prin magie neagră, Mărioara mi-a cerut apoi să o despart pe Oana de Pepe. I-am reuşit şi această cerinţă. La două luni, mi-a cerut să o fac pe Oana să-şi piardă minţile şi să fie internată la nebuni", ne povesteşte Melissa.

simeon stalpnicul png

Crezi că poţi fi "jumătatea" Marioarei Zăvoranu? Trimite-ne poza ta şi câteva date despre tine la adresa de email aratacevezi@click.ro! Cele mai interesante mesaje vor fi prezentate Marioarei!

Mai citeşte:

UPDATE: Divorţul s-a încheiat. Pepe i-a adus cadou un tort Oanei - FOTO

Pepe: «Îi cânt gratis Mărioarei la nuntă! I-ar sta bine mireasă»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net