EXCLUSIV Meme, te-ai culcat cu manelistul Salam? ÎNREGISTRĂRI VIDEO şi AUDIO

simeon stalpnicul png

Lumea mondenă e în clocot de câteva zile! Un nou scandal de proporţii e pe cale să izbucnească. Click! a intrat în posesia unor înregistrări în care „Prinţul Ţiganilor" le întărâtă pe Mihaela Moise, Sânziana Buruiană şi Andrea Tonciu. Acestea se ameninţă că se vor da în gât reciproc, dacă anumite secrete de alcov, păstrate cu sfinţenie până acum în cercul lor, vor ieşi la iveală.

Mihaela Moise, Sânziana Buruiană şi Andrea Tonciu au fost prietene la cataramă, însă lanţul de iubire se pare că s-a rupt recent. Deşi nu s-au bălăcărit până acum în public, scandalul dintre cele trei „dive" stă să izbucnească dintr-o clipă în alta.

Click! a intrat zilele acestea în posesia unor înregistrări, care demonstrează că nu mai e mult până când vor începe să divulge secrete ştiute până acum doar de ele

Salam a cântat acum un an la aniversarea tatălui Mihaelei. Toată seara cei doi au stat de vorbă şi s-au sorbit din priviri. Manelistul nu acerut bani pentru prestaţia de la  restaurantul “Doi lei” 

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

În înregistrările cu pricina, Leo de la Strehaia, le întărâtă pe cele trei, aruncând bomba că Mihaela Moise ar fi avut o relaţie cu manelistul Florin Salam. La rândul lor, Sânzi şi Tonciu ameninţă că vor spune tot ce ştiu dacă aceasta mai răspândeşte zvonul că amândouă ar fi cedat la un moment dat avansurilor lui Leo pentru 10 milioane de lei vechi.

„Mi-a zis Andreea atunci că Meme ar avea o treabă cu Salam", îi spune Leo Sânzianei. Aceasta îi răspunde cu subînţeles: "Îţi dai seama că nu mă bag io în astea. E problema ei dacă mă bagă. Dacă o aud că vorbeşte aşa, îţi dai seama că... Am înţeles că ea ar fi vorbit de treburile astea şi cu Mădălina Radu".

Andreea Tonciu e şi mai înverşunată la adresa lui Meme: „Eu nu vorbesc cu Meme. Nu am ce să vorbesc cu ea. Ea s-a certat cu Sânziana şi acum m-a băgat şi pe mine. Dacă apare ceva în presă, eu o fac de c...at! Mergi cu mine la emisiune să spui ce mi-ai zis că altfel mă supăr pe tine!", îi zice aceasta lui Leo.

Ascultă aici înregistrarea

Într-o altă înregistrare, încolţită şi ea de Leo, Meme izbucneşte: „Dacă l-am înşelat pe Lazarus e treaba mea şi a lui! Te rog să-ţi vezi de treaba ta!".

Luis Lazarus: «Adi Minune, naşul lui Salam, a insinuat că ar şti ceva!»

Legat de înregistrările cu pricina, Luis Lazarus, fostul iubit al Mihaelei Moise a comentat: "Salam? Interesant. Deşi manelistul făcea numai plecăciuni în faţa mea, acum încep să înţeleg de ce vorbea ea des de el, de ce acesta venea să cânte de câte ori îl chema la vreo petrecere, de ce un jurnalist i-a spus că are poze cu ea şi Salam la Rin, încă din 2010, de ce s-a ascuns de un prieten comun când a văzut-o într-o cârciumă de manele, unde cânta acelaşi Salam, de ce lua masa cu ea şi cu Sânziana Buruiană la 4-5 dimineaţa, acelaşi Salam şi, în sfârşit, ce voia să spună Adi Minune când a intrat în direct la ZEUS TV şi a insinuat că ar şti ceva de Mihaela Moise. Ce pot să spun? Nu mă mai miră nimic şi nici nu mă mai interesează subiectul demult, dar mi-e atât de scârbă. Cum mă acuza ea pe mine că eu aş fi infidel şi mai aflu câte o bombă. Ce mizerie!!! E bine că mai află lumea cu cine are de a face".

simeon stalpnicul png

Intervenţia lui Adi Minune la Zeus TV

Click! spune

În luna aprilie a acestui an, Florin Salam împlineşte trei ani de când este un bărbat singur şi neconsolat după pierderea tragică a soţiei sale, Ştefania.

Tânăra, în vârstă de numai 27 de ani, a trecut în nefiinţă în 2009 în urma unor complicaţii renale şi hepatice.

Mai citeşte:

Luis Lazarus: «Meme e o agramată! Ce să caute la Capatos?»

EXCLUSIV! «Păcătoasa» Meme, scoasă din şomaj de Capatos!

EXCLUSIV! Mihaela Moise trăieşte o adevărată dramă în viaţa personală! - FOTO

Meme a vrut să se sinucidă după despărţirea de Lazarus?

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta