EXCLUSIV! Mircea Radu, la un pas să cadă cu fundul în zăpadă!

6 februarie 2012
simeon stalpnicul png

Mircea Radu, prezentatorul emisiunii ÔÇ×├ÄnTrecerea anilor" (TVR 1) a aluncat duminic─â, ├«n timp ce se chinuia s─â-┼či bage cump─âr─âturile ├«n portbagaj. El a fost surprins de fotoreporterii Click! exact c├ónd s-a dezechilibrat pe ghea┼úa ascuns─â sub z─âpad─â. A dovedit ├«ns─â c─â se ┼úine bine pe picioare, reu┼čind s─â se echilibreze ├«ntr-o frac┼úiune de secund─â.

Mircea Radu este serios din fire, dar dup─â faza de duminic─â, a c─ârui protagonist a fost, p├ón─â ┼či pe el l-a pufnit r├ósul. Fotoreporterii Click! l-au surprins ├«n zona Bulevardul Unirii, ├«n timp ce ie┼čea dintr-un magazin de electronice, de unde ┼či-a achizi┼úionat un televizor performant, dar ┼či o imprimant─â de firm─â.

Prezentatorul de la TVR 1 s-a chinuit minute ├«n ┼čir s─â bage ├«n portbagaj o imprimant─â, moment ├«n care s-a dezechilibrat

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

El a primit ajutor p├ón─â la ma┼čin─â din partea unui angajat al magazinului, care i-a pus televizorul pe bachet─â. A r─âmas s─â se chinuiasc─â el cu imprimanta, a┼ča c─â, ├«n timp ce o ├«ndesa ├«n portbagaj a alunecat pe ghea┼ú─â.

A reu┼čit s─â-┼či p─âstreze echilibrul ┼či s─â nu cad─â, amuz├óndu-se copios de situa┼úie, ca ├«n copil─ârie. Apoi, s-a gr─âbit s─â intre ├«n ma┼čin─â, unde a mai z─âbovit pre┼ú de c├óteva minute p├ón─â s─â porneasc─â motorul, frec├óndu-┼či m├óinile ├«nghe┼úate.

Mirela Boureanu a picat în nas!

Mirela Boureanu, prezentatoarea emisiunii ÔÇ×Mireas─â pentru fiul meu" de la Antena 1, are mari probleme din cauza viscolului ┼či a z─âpezii. Mirela a fost surprins─â de fotoreporteri, ├«n fa┼úa casei ei, lupt├óndu-se din greu cu n─âme┼úii.

Mirela nu a văzut gheaţa din cauza ochelarilor de soare (foto: antena 1)

simeon stalpnicul png

De┼či era ├«mbr─âcat─â adecvat, ├«n haine groase de iarn─â, cu ghete ├«n picioare ┼či o c─âciul─â pe cap, ea a alunecat ┼či a c─âzut ├«n z─âpad─â. S-a ridicat repede, s-a scuturat ┼či a urcat ├«n ma┼čin─â, gr─âbindu-se s─â ajung─â la ┼×tef─âne┼čti, acolo unde prezentatoarea tv filmeaz─â emisiunea ÔÇ×Mireas─â pentru fiul meu", ├«n direct.

florin calinescu png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Dr Florin Bloj   medic radiologie interventionala jpeg
captura de ecran 2022 05 19 110100 png
Primarul Mircea Rusu are interdic┼úie de a-┼či exercita func┼úia foto arhiv─â
adapost caini ziare 0 jpg
crowd 5076714 1920 jpg
FotoJet (7) jpg