EXCLUSIV Monica Anghel şi soţul ei au rămas fără restaurant
A vrut mai mulţi bani şi şi-a deschis restaurant în Bucureşti, însă după doar câteva luni, Monica Anghel a pus lacătul. Nici numele ei şi nici bucatele nu au ajutat-o să strângă clienţi. Pentru că era în pierdere, solista a rămas la prima dragoste: muzica.
Şi-a dorit foarte mult ca pe lângă cântăreaţă, să fie şi afaceristă, aşa că Monica Anghel şi-a făcut propriul business. Solista s-a asociat cu soţul ei, Marian, dar şi cu o verişoară de-a sa şi împreună au deschis, la începutul acestui an, un restaurant cu specific italienesc, „Il Giardino Segreto", chiar în incinta hotelului de trei stele Prince Park Residence, din zona Pieţei George Coşbuc.
Localul italienesc funcţiona în incinta unui hotel
În ultima vreme restaurantul nu prea mai avea clienţi
Igiena toaletei lăsa de dorit
Pentru a strânge cât mai mulţi clienţi şi, totodată, pentru a face profit, cântăreaţa şi-a dat tot interesul şi s-a implicat trup şi suflet: a gătit cu mânuţele ei anumite feluri de mâncare, i-a făcut reclamă pe la televizor, şi-a adus prietenii celebri şi chiar a cântat acolo. Cu toate acestea, nici reputaţia ei şi nici bucatele din restaurant nu au ajutat-o, iar prin local a început să bată vântul. Prin martie, ziarul Click! a scris, în exclusivitate, că restaurantul era gol: din cele aproape 20 de mese, erau ocupate doar două.
Atunci, Monica a spus că îi merge bine şi că este mulţumită, însă după doar câteva luni aceasta a pus lacătul. Mai precis, în iulie, solista a decis să renunţe la „Il Giardino Segreto" pentru că ajunsese în pierdere. „Monica şi soţul ei aveau discuţii mai mereu pe tema afacerii. Stresul şi banii erau motivele principale. Marian trebuia să aibă grijă şi de copil, se implica şi în bunul mers al restaurantului, iar Monica, chiar dacă avea emisiune la radio şi rol la „Serviciul Român de Comedie", mai trecea din când în când pe-acolo.
Primele două luni, afacerea a mers bine, dar apoi a început să şchiopăteze, nu mai aveau deloc clienţi. Ca să evite discuţiile tot mai dese, Monica şi soţul au dat altcuiva restaurantul. Au preferat liniştea familiei în locul banilor", a povestit o sursă din preajma celor doi pentru Click!
Taverna lui Bodo merge ca pe roate
Au trecut doar şase luni de când Bodo şi celebrul bucătar Kostas au devenit asociaţi, dar cei doi au deja primele dovezi ale faptului că alegerea lor a fost cea mai bună. Solistul trupei Proconsul şi amicul lui au deschis taverna „La Kostas" la începutul lunii mai a acestui an, iar din câştigurile pe care le-a adus localul au reuşit să amenajeze spaţiul interior care poate primi acum până la 60 de persoane.
Lucrările au început în luna august şi s-au terminat de curând, iar cei doi sunt foarte încântaţi de rezultat. „Până acum, nu am luat nici un ban acasă, absolut nimic. Tot ce a produs taverna am reinvestit aici, dar suntem fericiţi că am reuşit să amenajăm interiorul. Abia aşteptăm să ne primim clienţii şi să stăm la poveşti, cu un peşte bun pe masă", a declarat Bodo.