EXCLUSIV! Monica Davidescu: «Am fost trează în timpul operaţiei»

Ultima actualizare:
Monica Davidescu si George
Monica Davidescu si George

Ce-a fost mai greu a trecut! Acum, urmează recuperarea. Monica Davidescu (40 de ani) a ieşit cu bine din operaţia pe care a suferit-o la piciorul drept, în urma accidentării la „Dansez pentru tine", şi astăzi se externează. Operaţia a durat două ore, iar actriţa a fost anesteziată doar de la brâu în jos, aşa că a asistat trează la toată intervenţia.

A avut un debut mult apreciat în prima ediţie a celui de-al 13-lea sezon „Dansez pentru tine", dar şi mult de suferit din cauza competiţiei de la PRO TV. În timpul repetiţiilor pentru a doua emisiune, actriţa Monica Davidescu a fost grav accidentată la ambele picioare, după ce partenerul ei, George Boghian, care a şi câştigat finala „Dansez", a alunecat şi a căzut peste ea.

Dacă problemele de la piciorul stâng s-au rezolvat cu fizioterapie şi gimnastică medicală, la piciorul drept ruptura de menisc şi un ligament încrucişat anterior i-au dat mari bătăi de cap, până a ajuns la bisturiu.

Astfel, de luni, Monica s-a internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central, iar marţi a fost operată. Monica a putut să vadă cum decurge operaţia, care a durat două ore, întrucât a fost anesteziată doar de la brâu în jos, medicii considerând că nu este nevoie de anestezie generală.

„Am fost oricum cam ameţită, dar totuşi am putut vedea cum a avut loc operaţia. După ce aceasta s-a încheiat, am fost dusă în salon, unde am adormit. M-am trezit tot ameţită, marţi spre seară. Acum mă simt bine, mi-a trecut acea somnolenţă. Mâine (azi, n.r.) mă externează, vine soţul meu să mă ia. Azi dimineaţă (ieri, n.r.) am făcut o oră de fizioterapie, a trebuit să stau cu piciorul drept îndoit, apoi să fac nişte exerciţii de recuperare", a declarat actriţa, în exclusivitate pentru Click!


    Monica Davidescu si George
Monica Davidescu si George

Ce-a fost mai greu a trecut, însă şi perioada de recuperare este de cel puţin trei săptămâni. „E bine că-i am pe toţi cei dragi aproape, familia şi prietenii mei sunt alături de mine şi-mi fac toate poftele. În plus, colegii din teatru mi-au făcut o mare bucurie, au venit în vizită şi mi-au adus un buchet de flori superb. Voi urma toate sfaturile medicilor, voi face exerciţii de recuperare. Sâmbătă vin iarăşi la spital, iar de luni încolo cred că voi avea un fizioterapeut la domiciliu, să vedem ce variantă este mai bună, voi face întocmai precum mi se spune", ne-a mai declarat Monica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net