EXCLUSIV Monica şi Irinel se ceartă din nou pe copil!

Ultima actualizare:

Monica Gabor (25 de ani) şi Irinel Columbeanu (55 de ani) păreau să fi îngropat securea războiului în ianuarie. Atunci, frumoasa brunetă a renunţat la recurs şi i-a lăsat fostului soţ fetiţa, pe Irina (6 ani), cu condiţia să aprobe vacanţele de Paşte şi de vară, în America.

Iată ce educaţie vrea să-i dea Monica Gabor fetiţei sale!

Monica Gabor, neagră de supărare! Uite ce a scos-o din sărite!

Chiar dacă lucrurile păreau să se fi aşezat, realitatea este cu totul alta, căci surse din anturajul lui Irinel Columbeanu au spus pentru Click! că, în continuare, comunicarea dintre el şi fosta soţie este defectuoasă. Mai mult, Monica nu ar fi vrut să-şi vadă copilul în afara programului legal de vizite.

„De când a venit în ţară, din 10 mai, Monica a petrecut doar două weekenduri cu fetiţa şi nu şi-a exprimat dorinţa de a fi cu ea în afara programului de grădiniţă. Irinel i-ar fi dat-o sigur. Ea refuză să vorbească cu el, îi trimite mesaj cu o zi înainte să o ia în weekend. Săptămâna viitoare, Irina ia vacanţă, iar perioada 1-31 iulie ar trebui să o petreacă cu mama ei, cum a stabilit instanţa, dar ea nu a vorbit nimic în acest sens", ne-a spus o sursă din preajma afaceristului.

De partea cealaltă, Monica spune că fostul soţ nu-i permite accesul la copil. „Prioritatea mea numărul 1 în viaţă este Irina, ea este trup din trupul meu. Normal că ea vrea să o iau în vacanţă cu mine în America, am vrut să o duc şi la Balcic, dar nu s-a putut din cauza tatălui. Voi discuta cu el din nou şi vom stabili în ce mod îşi va petrece Irina vacanţa", ne-a declarat Monica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
dn1 in perioada interbelica jpg
Printesa Anne sora Regelui Charles 2 jpg
clock 650753 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net