EXCLUSIV Naomi: «Aduceam trofeul în România!»

image
Naomi a plâns atunci când a văzut rezultatul

Transsexualul Naomi regretă că TVR nu l-a trimis pe el la competiţia internaţională, pe care avea şanse să o câştige, având în vedere rezultatul. Eurovision 2014 a fost câştigat sâmbătă de Conchita Wurst, cu piesa ”Rise Like A Phoenix”, cu 290 de puncte, în timp ce România a luat locul 12, cu 72 de puncte.

Naomi a plâns atunci când a văzut rezultatul. "Poate data viitoare TVR va lăsa prejudecăţile şi îmi vor acorda şansa asta şi mie... Nu e uşor pentru mine în seara asta, mai ales că o cunosc pe Conchita din Viena, de acum doi ani de zile. Pe atunci, amândouă visam să ajungem mari... Râdeam amândouă, astăzi, ea a învins, eu plâng! Oamenii nu înţeleg încă, cei mai mulţi telespectatori de la Eurovision sunt homosexuali. TVR trebuia doar să încerce să creadă în mine. Indiferent ce fel de piesă aveam, câştigam, sâmbătă seara aş fi adus trofeul în România", a declarat Naomi, pentru Click! imediat după finala Eurovision din Danemarca.

Supărarea transsexualului nostru, stabilit de câţiva ani în Elveţia, care şi-a încercat norocul la ultima ediţie a selecţiei naţionale a concursului Eurovision, este cu atât mai mare, cu cât şi-a cheltuit toate economiile pentru a putea participa la concursul care a avut loc pe 1 martie la Braşov. Cum el nu a luat finala naţională, pentru a putea reprezenta România în Danemarca, Naomi a văzut-o pe locul 1 pe Conchita Wurst din Austria. "Câştigă Austria!", a spus Naomi pentru Click! săptămâna trecută.

Şi Mihai Trăistariu a fost aproape de adevăr. "De departe, cea mai bună prestaţie mi s-a părut cea Conchitei din Austria. Am pus pariu că piesa Austriei se califică în primele 5, dacă nu chiar va câştiga concursul", spunea Trăistariu. 

Austria s-a clasat pe locul 1 cu un total de 290 de puncte, detaşându-se clar de următoarele două clasate: Olanda, care a obţinut 238 de puncte şi Suedia, cu 218 puncte.

Victoria «femeii cu barbă» la Eurovision, prevăzută în Biblie?

Cine este Conchita, «femeia cu barbă»?

simeon stalpnicul png

Eurovision 2014 a fost câştigat de Conchita Wurst (cârnat) pe numele său real Tom Neuwirth (25 ani) din Austria. "Această seară este dedicată celor care cred într-un viitor cu pace şi libertate. Suntem uniţi şi suntem de neoprit", a spus Conchita la scurt timp după ce a fost anunţată câştigătoare. "Femeia cu barbă" s-a născut în 1988, în Gmunden, Austria. Înainte de a se dedica muzicii, a fost decorator de vitrine. Conchita s-a lansat în muzică, la 14 ani, participând la emisiuni de profil, precum, "StarMania" şi "The Voice".

În 2010, a adoptat ţinuta de scenă care l-a şi făcut celebru. Anul acesta, tânărul chipeş a făcut furori la Eurovision după ce şi-a pus rochie şi tocuri. "Eu nu vreau să fiu o femeie. Scopul meu este de a fi o regină, dar, acasă, eu sunt un băiat foarte leneş", a declarat Conchita pentru Reuters. Tânărul recunoaşte că e greu să fii femeie şi spune că prin barba sa transmite un mesaj. "Barba este o declaraţie, un mod de a spune că poţi reuşi orice, indiferent de cine eşti şi de cum arăţi", a mai spus Conchita. Referitor la petiţiile care au venit în special din Rusia, pentru excluderea sa din concurs, Conchita spune că şi Rusia a trimis lesbiene la Eurovision. "Amuzant este că, în urmă cu 10 ani, Rusia a trimis două lesbiene la Eurovision. Şi nici nu erau lesbiene reale", concide ea cu trimitere la trupa TATU.

simeon stalpnicul png

Paula Seling (35 ani) şi Ovi (39 ani) s-au clasat pe locul 12 cu 72 de puncte. „Am visat la un miracol... poate nu a fost timpul lui", spus Paula. La rândul lui, Ovi şi-a expus punctul de vedere: „Oficial, este ultimul Eurovision la care particip". Iată şi concluzia Lianei Stanciu, şeful delegaţiei României la Eurovision: „În orice concurs există învingători şi învinşi. Noi nu suntem nişte învinşi. Muzica şi viaţa merg înainte!" Cu toate acestea, britanicii ne fac iar praf. "Oh, fantastic, un duet băiat - fată. Şi, în buna tradiţie a Eurovision, e o chimie apropiată de zero între ei", a scris The Guardian.

simeon stalpnicul png

Rezultatul nu l-a surprins pe Gabriel Cotabiţă. "Plasare mai bună decât se aştepta la bursa pariurilor la începutul concursului pentru Paula şi Ovi, care au scos tot ce se putea scoate dintr-un cântec fără perspective. Impecabilă performanţa interpretativă! La anul, la Viena, poate o trimitem pe Naomi!", a scris Cotabiţă pe Facebook. Mirabela Dauer îi felicită pe reprezentanţii noştri. "Bravo Paula, Bravo Ovi. Sper să nu existe nemernici să îi acuze", a scris artista pe internet.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub casă stela popescu png
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Razboi Rusia Ucraina FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
cub regina elisabeta doliu (1) png
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg
icoana maicii domnului din manastirea sfantul teodor 9 jpg
testare COVID