EXCLUSIV: Nepoata lui Năstase, gravidă cu asociatul lui Adrian Minune!

simeon stalpnicul png

Întortocheate sunt căile dragostei. După ce s-a despărţit, în primăvară, de soţul ei, Mihai, Alice Martinov nu credea că-şi va mai găsi vreodată marea iubire.

Nepoata lui Ilie Năstase este însă acum în culmea fericirii: se iubeşte de patru luni cu Florin, asociatul lui Adrian Minune, la clubul Cascada din Ştefăneşti, ea aflând în urmă cu o lună că este şi însărcinată.

La 33 de ani, Alice Martinov, bruneta care s-a lansat în lumea mondenă ca fiind nepoata lui Ilie Năstase, are o poveste de viaţă tumultuoasă. Alice a frânt nenumărate inimi, dar a şi suferit pe măsură.

Acum însă norocul a dat din nou peste ea, şi are mari şanse să se aşeze din nou la casa ei. Alice a trecut deja printr-un divorţ dureros şi nu credea că va mai fi vreodată fericită!

Ea a fost măritată, timp de cinci ani, cu Mihai (34 de ani), însă, în luna martie, bruneta şi-a luat lucrurile şi a plecat de acasă, cei doi luând decizia să divorţeze, deşi au împreună o fetiţă, pe Andrada, în vârstă de opt ani. În vară, Alice a încercat să-şi refacă viaţa sentimentală alături de un tânăr afacerist din Ploieşti, Cristian, poreclit "Băhoi", însă nici această poveste de dragoste nu a mers.

De patru luni însă, bruneta i-a luat minţile lui Florin, zis şi Ciprian, un alt afacerist, asociat cu Adrian Minune la clubul Cascada din Ştefăneşti. Relaţia lor a devenit mai serioasă luna trecută, când Alice i-a dat iubitului ei fericita veste că este însărcinată.

"Sunt foarte fericită cu Ciprian. Ne-am mutat împreună de când am aflat că vom deveni părinţi. Eu am deja o fetiţă, aşa că mi-aş dori mult un băieţel", a declarat Alice, în exclusivitate pentru Click!

A avut salon de masaj erotic, acum e manager

Alice a avut întotdeauna fler în afaceri. Doi ani de zile a fost patroana unui salon de masaj erotic, "Puffmasage", care i-a băgat în cont sume frumuşele, de aproximativ 15 000 de euro, în fiecare lună.

Alice în clubul de care se ocupă

simeon stalpnicul png

Acum bruneta s-a reorientat şi îşi ajută iubitul la clubul Cascada din Ştefăneşti, redeschis cu mare fast, chiar luna trecută.

Martinov a avut şi salon de masaj

simeon stalpnicul png

Alice este manager la localul unde iubitul său este proprietar împreună cu manelistul Adrian Minune.

Are şi o fetiţă

După o poveste de dragoste ca în filme, ce a durat peste opt ani, Alice Martinov (33 de ani) şi soţul său, Mihai (34 de ani), au depus actele de divorţ în august 2011.

simeon stalpnicul png

În urma procesului, fetiţa lor, Andrada (8 ani) a rămas în grija mamei."Nu am nimic să-i reproşez fostului soţ, dar nu avea rost să stau într-o căsnicie care, pur si simplu, nu funcţionează. Nu mă mai simţeam deloc fericită", declara Alice la vremea respectivă.

Mai citeşte:

EXCLUSIV! Alice Martinov: «Numai din masaj erotic pot face bani frumoşi»

Alice Martinov: «Simona Sensual e nespălată şi agramată»

Alice Martinov îşi umileşte soţul în versuri: «Inima mi-ai zdrobit cu dibăcie»

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Explozie produsa de doborarea unui SU 3o rusesc Captura Twitter jpg
Autism FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg